Wpis z mikrobloga

@loungemacher_: bawiłem się tylko chwile, aparat cudo i jak na Huawei to ładny ekran, dobrze odwzorowuje kolory, kontrast jak najbardziej spoko. ogólnie Huawei jakościowo poszedł do przodu, bo kiedyś to było u nich kiepsko. tylko z doświadczenia wiem, że procesory ich autorskie nie są demonami wydajności, owszem nic tam nie zacina w codziennym użytkowaniu ale przy nawigacji czy intensywnym użytkowaniu potrafi się mocno grzać, wtedy procesor obcina moc, nazywa się
  • Odpowiedz
@jempierozki: a więc na żywo nie będziesz taki pyskaty i wolisz nadal coś tam pluć zza ekranu? :)

Wady

- Budzik nawet na najmniejszej głośności dzwoni tak jakby co najmniej podstawili festiwalową scenę pod łóżko
- Po przestawieniu skal animacji okna na 0,5x zawsze co poranek wraca do ustawień
  • Odpowiedz
@GrindujTopy: mówiłem, że od marca się sporo zmieniło, komentarz jest z listopada 2019 roku, pomimo tego i tak jest ocena pozytywna wystawiona...

a więc na żywo nie będziesz taki pyskaty i wolisz nadal coś tam pluć zza ekranu? :)

@GrindujTopy: argumenty się skończyły, to trzeba
  • Odpowiedz
@loungemacher_: no wiesz, ma najnowszy procesor, także działa super płynnie. oszczędności to chociażby ekran ze starszego iPhone, co widać po ramkach. nie ma tak dobrego aparatu jak najnowsze modele. polecam Ci obejrzec recenzje w internecie. zobacz tez opinie użytkowników, na tym warto się oprzeć bo recenzja recenzji nierówna a opinie piszą użytkownicy na podstawie swoich doświadczeń.
  • Odpowiedz
@jempierozki: rękoczyny tylko za to, że pyskujesz. jak to ująłeś „p------e”, także chciałbym podobne słowa na zywo zamiast anonimowo zza ekranu. idź na ulicy tak powiedz komuś to szybko zmienisz podejście jak ząbki nowe wstawisz. naucz się kultury przede wszystkim.
no udowodnij, ze się poprawiło. ja pokazałem opinie użytkownika, ty pokaz dowód na poprawę tego.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GrindujTopy: a to dziwne że iPhone dobrze chodzi po latach? Zupełnie nie, bo to zwyczajnie typowe telefony flagowce z najmocniejszymi procesorami na rynku. I dlatego tak się nie starzeją szybko.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ks2m: bo to Samsung. Powalona firma. Miałem telewizor, monitor, ze 4 telefony ale ostatni z 10 lat temu, miniwieżę. I tylko z TV nie było problemów. A tak to same buble.
  • Odpowiedz