Wpis z mikrobloga

@loungemacher_: może spróbuj iPhone, ja byłem kiedyś ich zwolennikiem, później przeszedłem na Androida a następnie zrozumiałem, że jednak iphone jest wart swojej ceny. prosty przykład? stary iPhone SE (nie ten nowy co wyszedł w tym roku) nadal działa płynnie, dostaje najnowsze wersje systemu i jest używalny. Jedynie w iPhone wadą jest brak slotu kart pamięci jak dla mnie, a poza tym naprawdę świetne urządzenia. Zapłacisz więcej jak za Androida ale
  • Odpowiedz
ie słuchaj tego od tych chińczyków bo on to wciska i wpiera każdemu, że to najlepsze telefony a sam chyba w rękach nie miał żadnego markowego flagowca.

@GrindujTopy: najwięcej do powiedzenia mają osoby które nigdy nie miały do czynienia z realme XD, czekam dalej na date tych komentarzy (pewnie się nie doczekam XD)

Spoko będzie ten Samsung N10 lite

@GrindujTopy: XDDDDDDDD już kilka osób nawet tutaj w temacie
  • Odpowiedz
@jempierozki: nie będę z tobą dyskutował bo jesteś chamem zwykłym. chyba że podasz adres gdzie się ustawiamy i tam mi powiesz tego typu teksty jak tutaj się faflunisz, szybko ci wyjaśnię jak należy się odzywać do ludzi.
wróć już do popielniczki kiepie.
  • Odpowiedz
aa, jeszcze do wszystkich - wielkość telefonu ... mam małe dłonie. MAX 6 cali ... teraz widze, ze ten telefon z mojego pierwszego posta ma 6.7 ... to mi sie to w dlon nie zmiesci
  • Odpowiedz
@loungemacher_: no to p30

nie będę z tobą dyskutował bo jesteś chamem zwykłym. chyba że podasz adres gdzie się ustawiamy i tam mi powiesz tego typu teksty jak tutaj się faflunisz, szybko ci wyjaśnię jak należy się odzywać do ludzi.

wróć już do popielniczki kiepie.

@GrindujTopy: kulturka, widzę, że wchodzą argumenty ad personam, typowe
  • Odpowiedz
@jempierozki: co już zabrakło odwagi? zniżam się do twojego poziomu bo widzę, że to jednak trafia do ciebie. idź człowieku się zajmij czymś bo ci siada na głowę. polecałeś wcześniej komuś realme bodajże x2 pro jak dobrze pamietam. wszedłem w opinie, bo nie gadam nie mając o czymś pojęcia. wiem, że ta marka to ściek ale zobaczyłem porządne bebechy myśle sobie o wreszcie ta firma robi coś konkretnego. wszedłem w
  • Odpowiedz
@loungemacher_: weź Realme. iPhone to szajs, najlepsze tylko chińskie marki. zaraz kolega od pierożków dorzuci Ci kod rabatowy na aliexpress i za 90 dni przyjdzie Ci super hiper telefon za pół ceny telefonu od konkurencyjnej marki o zbliżonych parametrach. :D tylko zapomnij o stabilności nakładki producenta, ale ważne że tanio.
  • Odpowiedz
ty oczywiście będziesz naginał rzeczywistość i twierdził, że to lepsze niż Samsung, ktory przynajmniej dopracowuje romy zanim je wypuści na rynek.

@GrindujTopy: szczególnie płynnie działający a51 XD

wsparcie pewnie będzie zerowe, zakończy się na poprawkach bezpieczeństwa zapewne.

@GrindujTopy: i widzisz jak nic nie wiesz? tak się składa, że zabezpieczenia ma z 28 maja 2020 roku, a nakładka dostała sporą aktualizacje pod koniec marca z androidem 10, już nawet
  • Odpowiedz