Aktywne Wpisy

Sophos +61
Nie wierzę. K---a nie wierzę.
Dlaczego ta zarządcza patologia przyłazi do nas dopiero wtedy, gdy broczy krwią, stracili majątek i wiszą na włosku?
Firma 40 osób. Dzwoni prezesik z pyskiem w ziemi, panika w oczach, bo 700 baniek wyparowało z firmowego konta w kosmos. To spółka, a nie jednoosobowa działalność na ryczałcie – wyciągamy dostępy od poprzedniej "firmy IT" prawie szantażem.
Logujemy się i aż mnie skręca.
Licznik: 30 MILIONÓW prób logowania na TELNET na
Dlaczego ta zarządcza patologia przyłazi do nas dopiero wtedy, gdy broczy krwią, stracili majątek i wiszą na włosku?
Firma 40 osób. Dzwoni prezesik z pyskiem w ziemi, panika w oczach, bo 700 baniek wyparowało z firmowego konta w kosmos. To spółka, a nie jednoosobowa działalność na ryczałcie – wyciągamy dostępy od poprzedniej "firmy IT" prawie szantażem.
Logujemy się i aż mnie skręca.
Licznik: 30 MILIONÓW prób logowania na TELNET na

warto? nie znam sie kompletnie na telefonach, a w moim #xiaomi padl mi dzisiaj dotyk.
potrzebuje nowego telefonu w ciagu max tygodnia.
#telefony #android #samsung
@GrindujTopy: najwięcej do powiedzenia mają osoby które nigdy nie miały do czynienia z realme XD, czekam dalej na date tych komentarzy (pewnie się nie doczekam XD)
@GrindujTopy: XDDDDDDDD już kilka osób nawet tutaj w temacie
@jempierozki: a dokladniej?
I przypominam mowa o flagowcu za 2k+ a nie za jakis gownofon za 200 zł.
https://www.reddit.com/r/Realme/comments/fcs8t7/anyone_not_getting_ota_on_realme_x2_pro_in_the/
@GrindujTopy: o czym ty w ogóle p--------z?
wróć już do popielniczki kiepie.
@GrindujTopy: kulturka, widzę, że wchodzą argumenty ad personam, typowe
@GrindujTopy: szczególnie płynnie działający a51 XD
@GrindujTopy: i widzisz jak nic nie wiesz? tak się składa, że zabezpieczenia ma z 28 maja 2020 roku, a nakładka dostała sporą aktualizacje pod koniec marca z androidem 10, już nawet