Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
zdzichpolspzoo +24
tak serio, to kumacie, że są przegrywy, którym się wydaje, że borderki, czy inne p----------e laski, to takie seksualne bestie, może trochę mniej stabilne emocjonalnie, ale wystarczy troszkę mocniej zacisnąć zęby, bo dla takiego ruchania to warto xD? to macie przykład, jak to wygląda w rzeczywistości. te 5-10 minut przyjemności nie jest warte tego gówna i cyrków, z jakimi trzeba się użerać później + nigdy nie wiesz, czy taka nie zrobi coś

Czy
Praca w innej branży ze spoko szefem i zespołem, bez ciśnień, bez stresu, kasa porównywalna do tego co w korpo bez premii, na minus po dłuższym czasie pare lat doświadczenia zawodowego pójdzie się chędożyć
#pracbaza #praca #korposwiat
Korpo czy mal firma z innej branży
Owszem, pieniądze są ważne, tylko żeby się potem finalnie nie okazało, że nie masz czasu albo totalnie przyjemności z ich wydawania.
Dla mnie debilna ankieta. Sam sie przebranzowilem z korpo bez stresu na luz, by robic cos co lubie. Hajs z 4.5k do 2k tymczasowo i to jest moja najlepsza decyzja w tym roku.
Spory zjazd, ale specyfika branży. Po niecałym roku spodziewam się zarabiać te 3k chociaż. Zarabiając 4,5 spokojnie oszczędzałem przynajmniej 1k miesięcznie i zdążyłem odłożyć tyle, że mógłbym spokojnie z rok nie pracować utrzymując podobny poziom życia.