Wpis z mikrobloga

tak serio, to kumacie, że są przegrywy, którym się wydaje, że borderki, czy inne p----------e laski, to takie seksualne bestie, może trochę mniej stabilne emocjonalnie, ale wystarczy troszkę mocniej zacisnąć zęby, bo dla takiego ruchania to warto xD? to macie przykład, jak to wygląda w rzeczywistości. te 5-10 minut przyjemności nie jest warte tego gówna i cyrków, z jakimi trzeba się użerać później + nigdy nie wiesz, czy taka nie zrobi coś sobie, czy tobie.

#ajemge1
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monox12: Witam w klubie, nadal kusi. Zapewniasz takiej trampolin emocjonalną i jest twoja. Tylko jak sie z nią rozstaniesz to będzie skakać po twoich kolegach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zdzichpolspzoo: Potwierdzam. Byłem szmat czasu z borderką z wyglądu 9/10 dla mnie. Inne chłopy skakały z okien potem przez nią. Człowiek zawsze czekał na ten teges w wyobraźni mając jakieś cudawianki a wychodziło grażynowe sado maso dla ubogich co najwyżej. I potem zawsze słyszał że to przez niedopasowanie albo przez bycie ujowym ogierem. Każda następna relacja, nawet zmęczone problemami milfy były dużo bardziej zaangażowane i miały jakąś fantazje.
  • Odpowiedz
od ukladania wspolnie zycia do oskarzen o gwalt w jeden wieczor xD

@plazma: Laska "zaciągnęła" mnie na wieś do wuja sołtysa bo niby ciężko chory i coś mu potrzeba pomóc przy zbiorach. Na miejscu cała rodzina. 50 osób. On zdrów jak ryba. Ja ciuchy zwykłe jak to na lato do roboty. Ona idzie so łazienki i wraca. Jakaś suknia balowa z milion monet. Wszyscy jak szczury na otwarcie kanału. Ta
  • Odpowiedz
@Artur5588:

Witam w klubie, nadal kusi. Zapewniasz takiej trampolin emocjonalną i jest twoja. Tylko jak sie z nią rozstaniesz to będzie skakać po twoich kolegach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Faktycznie. Przypomniało mi się, że moja ex też skakała i to na dwóch jednocześnie. Miesiąc po rozstaniu.
  • Odpowiedz