Sloiko-student_1 Sloiko-student_1 19.06.2020, 14:58:44 via Android 2 + @grastanislaw nudny jak wszystko w tym roku
grastanislaw grastanislaw 19.06.2020, 15:51:56 via Android 2 + @Sloiko-student_1 Slawki fajneLiczyłem na coś nierasmentslismowego co mnie porwie jak było z "za młodzi...", ale jednak trochę nuda i nie dla mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
laquilat laquilat 22.06.2020, 01:29:14 via Wykop Mobilny (Android) 2 + @grastanislaw: jako wieloletni fan rasmentalismu uważam, że słabiutko, oklepane bity, Ras też nie ma zbytnio o czym nawijać.. Ile bym dał za coś w stylu Dobra Muzyka, Ladne Życie, o czymś w podobie do Duże Rzeczy nie wspomnę..
jedmar jedmar 22.06.2020, 11:33:20 via Android 0 + @grastanislaw @laquilat Ja to Rasmentalismem mam taki sam problem jak z Pro3b8emem;)Uwielbiam ich bity (świetna robota Menta), bardzo lubię teksty ale i u Rasa i u Oskara w-----a mnie ich flow. Jest strasznie sztywny i nudny.
#polskirap
Liczyłem na coś nierasmentslismowego co mnie porwie jak było z "za młodzi...", ale jednak trochę nuda i nie dla mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ile bym dał za coś w stylu Dobra Muzyka, Ladne Życie, o czymś w podobie do Duże Rzeczy nie wspomnę..
@laquilat
Ja to Rasmentalismem mam taki sam problem jak z Pro3b8emem;)
Uwielbiam ich bity (świetna robota Menta), bardzo lubię teksty ale i u Rasa i u Oskara w-----a mnie ich flow. Jest strasznie sztywny i nudny.