#pytanie Czy tego pada od #xboxone da się podładować czy trzeba ciągle kupować baterie? xD Bo próbowałem już go ładować jak telefon i przez USB z komputera i dalej nic #ps4
@Cosipi: ale co chcesz tam podładować? on nie ma wbudowanego akumulatora, tylko baterie. Jeśli chcesz go ładować to musisz zamontować akumulatory któe to umożliwiają (są w zestawie razem ze stacją do ładowania)
@Sweet_acc_pr0sa: Teoretycznie to rozwiązanie w ps tez jest średnie, bo nie można tego aku wymienić lub włożą c-----y i krótko trzyma, w xboxie musisz sobie dokupić ale możesz dokupić lepszy.
@duzeelobenc: nie wiem mam ps4 juz z 6 lat,, aku dziala trzyma pare godzin albo i więce, jak sie rozladowuje to podlaczam pod ladowarke od telefonu i gram dalej
@wysuszony: do czego? xD przestan, wszystko ma swoje wady i zalety, a niebma zadnych zalet e wymiennych aku, ktore trzeba sobie specjalnie dokupić wraz z ladowarka
a niebma zadnych zalet e wymiennych aku, ktore trzeba sobie specjalnie dokupić
@Sweet_acc_pr0sa: akurat gdy wjeżdża argument ceny za dodatkowe akcesorium to wtedy to już w ogóle można jechać po padzie od PS4 który jest totalnym gównem z najtańszego plastiku jak na to ile kosztuje
@wysuszony: nie wiem dostalem 2 do konsoli i nigdy nic sie z nimi nie stalo @nobrain: napisalem kilka godzib bo nie wiem w sumie ile trzyma xD nigdy nie liczylem, ale caly dzień grania zawsze wytrzymal
@Sweet_acc_pr0sa: cały dzień? Przecież DS4 trzyma w najlepszym wypadku przez 8h gry jak wyłączysz światełka, a z reguły to 5h. Pad od Xboxa One wytrzymuje z palcem w dupie 30h XD, a Steam Controller to jakieś 70h. Więc faktycznie wymienne akusy nie mają żadnych zalet. Mam wszystkie te pady więc nie zaszczekasz mnie argumentem że nie miałem tego nigdy w ręku i że takie rozwiązania nie mają zalet.
@Sweet_acc_pr0sa: @wysuszony: @duzeelobenc: @Kapitan_Soban: mam ps4 i xone, więc jestem obiektywny. Najlepszym rozwiązaniem jest rozwiązanie z Xboksa, do którego dokupujemy porządną ładowarkę (np. Nc1000 plus za 100 zł) i porządne dwa zestawy akumulatorków na jednego pada, najlepiej jakieś eneloopy Panasonica. Dzięki temu macie pewność, że nigdy w czasie grania nie zaskoczy Was brak prądu, oraz że pogracie naprawdę długo na jednym ładowaniu. Ładowanie ps4
Czy tego pada od #xboxone da się podładować czy trzeba ciągle kupować baterie? xD
Bo próbowałem już go ładować jak telefon i przez USB z komputera i dalej nic
#ps4
źródło: comment_1592130990yPMvUORH6U270oK9jtuGfa.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
albo pada od ps4
@auCwSlorpoaSh5TGXogPfUDhO8s9EJ99ecW: szanujmy się xD
Komentarz usunięty przez autora
@Sweet_acc_pr0sa: akurat gdy wjeżdża argument ceny za dodatkowe akcesorium to wtedy to już w ogóle można jechać po padzie od PS4 który jest totalnym gównem z najtańszego plastiku jak na to ile kosztuje
@nobrain: napisalem kilka godzib bo nie wiem w sumie ile trzyma xD nigdy nie liczylem, ale caly dzień grania zawsze wytrzymal