Wpis z mikrobloga

@Cosipi: ale co chcesz tam podładować? on nie ma wbudowanego akumulatora, tylko baterie. Jeśli chcesz go ładować to musisz zamontować akumulatory któe to umożliwiają (są w zestawie razem ze stacją do ładowania)
  • Odpowiedz
a niebma zadnych zalet e wymiennych aku, ktore trzeba sobie specjalnie dokupić

@Sweet_acc_pr0sa: akurat gdy wjeżdża argument ceny za dodatkowe akcesorium to wtedy to już w ogóle można jechać po padzie od PS4 który jest totalnym gównem z najtańszego plastiku jak na to ile kosztuje
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: cały dzień? Przecież DS4 trzyma w najlepszym wypadku przez 8h gry jak wyłączysz światełka, a z reguły to 5h. Pad od Xboxa One wytrzymuje z palcem w dupie 30h XD, a Steam Controller to jakieś 70h. Więc faktycznie wymienne akusy nie mają żadnych zalet. Mam wszystkie te pady więc nie zaszczekasz mnie argumentem że nie miałem tego nigdy w ręku i że takie rozwiązania nie mają zalet.
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: @wysuszony: @duzeelobenc: @Kapitan_Soban: mam ps4 i xone, więc jestem obiektywny. Najlepszym rozwiązaniem jest rozwiązanie z Xboksa, do którego dokupujemy porządną ładowarkę (np. Nc1000 plus za 100 zł) i porządne dwa zestawy akumulatorków na jednego pada, najlepiej jakieś eneloopy Panasonica. Dzięki temu macie pewność, że nigdy w czasie grania nie zaskoczy Was brak prądu, oraz że pogracie naprawdę długo na jednym ładowaniu. Ładowanie ps4 może i jest wygodne,
  • Odpowiedz