Wpis z mikrobloga

@Sweet_acc_pr0sa: cały dzień? Przecież DS4 trzyma w najlepszym wypadku przez 8h gry jak wyłączysz światełka, a z reguły to 5h. Pad od Xboxa One wytrzymuje z palcem w dupie 30h XD, a Steam Controller to jakieś 70h. Więc faktycznie wymienne akusy nie mają żadnych zalet. Mam wszystkie te pady więc nie zaszczekasz mnie argumentem że nie miałem tego nigdy w ręku i że takie rozwiązania nie mają zalet.
@Sweet_acc_pr0sa: @wysuszony: @duzeelobenc: @Kapitan_Soban: mam ps4 i xone, więc jestem obiektywny. Najlepszym rozwiązaniem jest rozwiązanie z Xboksa, do którego dokupujemy porządną ładowarkę (np. Nc1000 plus za 100 zł) i porządne dwa zestawy akumulatorków na jednego pada, najlepiej jakieś eneloopy Panasonica. Dzięki temu macie pewność, że nigdy w czasie grania nie zaskoczy Was brak prądu, oraz że pogracie naprawdę długo na jednym ładowaniu. Ładowanie ps4 może i jest wygodne,
@wysuszony: nie no co racja to racja, #!$%@?ą wytrzymałość baterii ma ds4. Ale wolę grać dwoma padami niż telepotać się z bateriami #!$%@? xD

Mam nadzieje ze w ds5 będzie to lepiej trzymało, bo znowu #!$%@? na jednym padzie z kablem jak jakaś małpa to nie będę grał.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wysuszony: bo to jakaś łamaga jest, której wymiana baterii w padzie zajmuje godzinę. Pyk, otwieram moje akumulatorkowe pudełeczko, wymieniam paluszki i cyk na 2 tygodnie spokój że się coś rozładuje, bez metrowej smyczy, siadasz i grasz.
@Cosipi: wojenki na pady skończyłem w okresie ps3 ale widzę że microsoft dalej rucha swoich klientów bez wazeliny na kase i w podstawie daje im urządzenie zgodne technologicznie z maczugą a fanboye wystarczy że zobaczą że maczuge da się podpalić i ten płonień tak na nich działa pierwotnie że aż spazmy i nasz ogień najlepszy ugabuga xbox
@egonszef: Nawet szkoda czasu żeby cię wyjaśniać. W ps4 grasz kilka h a potem siedzisz przez resztę na kablu jak zwierze. A w xone wkładasz akumulatorki i grasz kilkanaście xD a jak się wylądują to szybka zmiana na drugie i dalej gra. Serio, przecież każdy ma w domu aku AA. A jak ktoś chce mieć doświadczenia rodem z ps4, to może wyciągnąć baterie i podłączyć pada kablem do konsoli.
Pad od
@gastxxx: no i z tym że każdy ma w domu akumulatorki się mylisz, ma je każdy kto posiada xboxa bo bez nich nie pograsz a każdy inny normalny człowiek żyje normalnie, już nie wspominam nawet nad rozmieszczeniem przycisków, amerykańscy naukowcy dowiedli że u pewnej grupy ludzi lewa strona mózgu działa słabiej i po ukosie więc postanowili pod nich stworzyć pada