Aktywne Wpisy
Noxter20 +443
rudyba +35
Opiszę Wam dzisiaj najgłupszą rzecz jaką zrobiłam w górach, albo i w ogóle w życiu, czyli wczorajsze zejście ze Świnicy. w sumie to się cieszę, że nie pisze tego ze szpitala (-‸ლ)
Wybrałyśmy się z koleżanka na Świnice, wycieczka niezbyt trudna, więc towarzyszka mówi:
- rudyba, biorę dupoloty, zjedziemy sobie w drodze powrotnej.
Pomyślałam, czemu nie, na Świnicy nigdy wcześniej nie byłam, nie wiedziałam skąd będzie zjeżdżać. Kiedy
Wybrałyśmy się z koleżanka na Świnice, wycieczka niezbyt trudna, więc towarzyszka mówi:
- rudyba, biorę dupoloty, zjedziemy sobie w drodze powrotnej.
Pomyślałam, czemu nie, na Świnicy nigdy wcześniej nie byłam, nie wiedziałam skąd będzie zjeżdżać. Kiedy
#netflix #film #filmy #tv
Miasto Prywatne z Linda z 1994 roku miało więcej klasy.
Jedyne, co mi działa na nerwy i wygląda kiczowato to podkreślanie na każdym kroku tego, jak to rzekomo prawdziwa jest ta historia. Każdy, kto ma choć trochę oleju w głowie wie, że ten film z rzeczywistością ma tyle wspólnego co GTA.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rocky_Zuma_Skye: wyjasniłeś pacana xD
Ale meritum. Słabe, kolejny gniot wyprodukowany. Kasa wzięta i cześć.
Zacząłem oglądać tylko dlatego, że lubię Kowalczyka chociaż postać Waldena miło zaskakuje. Siwiec to aktorskie beztalencie, Szreder lepiej ale jej postać była niemiłosiernie prostolinijna, Rogucki na plus i przy scenie z Kawulskim nawet prychłem pod nosem
Pomijając parę kiczowatych scen ogląda się w miarę przyzwoicie. Jeżeli ktoś szuka filmu na noc, którego nie będzie mu żal jeżeli zaśnie w połowie to dobrze trafił. Historia
Dupy nie urywa, ale ogląda się lekko i przyjemnie, ma swoje momenty.
Jakbym przeczytał taką opinię, to skłoniłoby mnie to do obejrzenia i właśnie z taką intencją to piszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)