Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Dlaczego żona mojego kolegi mnie nie lubi? Ⓘ
Żona kolegi mnie chyba nie lubi
Obaj z kolegą mamy po 32 lata, znamy się od gimnazjum i mieszkamy w jednym mieście więc często wychodzimy na miasto, czasem ja go zapraszam do siebie, czasem on mnie do siebie, chociaż od kilku lat jest to w duecie ja,on+jego żona do której nic nie mam ale ona często subtelnie mi daje znać że za mną nie
Żona kolegi mnie chyba nie lubi
Obaj z kolegą mamy po 32 lata, znamy się od gimnazjum i mieszkamy w jednym mieście więc często wychodzimy na miasto, czasem ja go zapraszam do siebie, czasem on mnie do siebie, chociaż od kilku lat jest to w duecie ja,on+jego żona do której nic nie mam ale ona często subtelnie mi daje znać że za mną nie

OracleCloud +3
Załóżmy sytuację: jesteście z dziewczyną 3-4 miesiące, pomagacie jej w remoncie mieszkania. Ona mówi w pewnym momencie przy was do swojej matki, że jest zadowolona z tego mieszkania, i kiedyś może ze swoim partnerem i swoim dzieckiem tu zamieszka. Nie wymienia was z imienia, nie patrzy się na was. Jaka jest wasza reakcja?
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Jak na to reagujecie?
- Traktuje jako redflag 84.6% (1020)
- Nic złego nie powiedziała 15.4% (186)

#fryzjer #wlosy #modameska
źródło: comment_1591877936zpg0VlHhPMiViEWvmQE9I1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1591878071atUDdMshWbzlfbBJbfJ2h3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Fryzura na japoński boysband
Komentarz usunięty przez autora
Ew. Jak byś chciał sobie taką zrobić to bierzesz zdjęcie i mówisz że chcesz taka fryzurę.
@rouli: *na m--------a