Aktywne Wpisy

cugowski +81
#mediolan2026 Pożegnam się teraz, żeby na spokojnie śmieszkować na ceremoni. Dzieki Wam wielkie mirki, mireczki, zimoni, osoby zimujące za ostatnie naście dni. Ta Olimpiada była dla mnie wspaniała głownie dzięki Wam wszystkim na tagu ;) Było mi niezmiernie miło ledwo otwierać oczy i czytać wszystkie 'niestety', których dostarczali Nam turyści oraz za wszystkie 'stety', których dostarczali Nam wszyscy sportowcy. Był to cudowny czas, niech te 4 lata miną tak szybko
źródło: cortina-stety
Pobierz
R_O_T_T_E_N +658
źródło: 1000024847
Pobierz
![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)

źródło: comment_1591786132bCS0fkCqK62U5ILmqp4nje.jpg
Pobierz@dirtydenier:
Nie żebym się czepiał ale 30kkm rocznie to ja robię jeżdżąc do pracy i na zakupy w obrębie jednego powiatu :-) więc to chyba nie jest jakiś wielki wyczyn
A wracając do tematu, drogi poza niewielkimi wyjątkami mamy całkiem niezle i ciągle coraz lepsze, patrząc przez pryzmat ostatnich 15 lat różnica jest kolosalna
Komentarz usunięty przez autora
@RubinWwa:
No nie bardzo. Dobrobyt (mój, nie innych) bierze się z tego czy ja z---------m i czy ja mam swoje pieniążki. A jak ja będę stary to mojego hajsu nikt mi albo moim dzieciom nie odda jak umrę przedwcześnie. Więc już na wstępie bardziej opłaca się rodzić dzieci bo stąd są pieniążki, tak? A potem te dzieci też będą rodzić dzieci które znowu będą rodzić
Bo twoj pieniadz, praca ktora wykonales, napedzila jakas czesc gospodarki ktora obsluguje ogrom ludzi.
Dlatego Chiny i Ameryka sa poteznymi osrodkami biznesu, bo tam jest tyle ludzi ze nawet jesli otworzysz sklep z replikami zwierzecych genitaliow to dostaniesz z 400 milionowej
Chciałbym żeby mi mniej zabierano niż żebym dostawał socjal.
Tak, a co?
źródło: comment_1591805455dsEID975QfVfpYIhFZBQFB.jpg
PobierzAlbo zostawiamy wąski socjal dla naprawdę potrzebujących albo wszyscy.