Aktywne Wpisy
14latnawykopie +69
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
#bekazprawakow #neuropa #polityka
@JAI2L9LAD: no manipulujesz. Wydało się, że w trakcie podróży poślubnej było 700 głosowań, i że jego rzekome nieróbstwo jednak nie istnieje. Dodatkowo zmieniasz narrację z "leser" na "pseudo patriota", co jest kolejną manipulacja i graniem na emocjach
@JAI2L9LAD: nie no trochę przyzwoitości trzeba mieć. Jak prawactwo wrzuca dane z przestępczością w USA to chyba sam przyznawałeś, że bez kontekstu to jest manipulacja.
Tu jest tak samo, bez kontekstu można wyciągnąć nieprawdziwe wnioski.
Komentarz usunięty przez autora
@JAI2L9LAD: Dane nie są manipulacją, ale sposób przedstawienia i fałszywy kontekst już tak. Słowem nie wspomniałeś w jakich okolicznościach zaszło wystąpienie tych danych. W tym przypadku ma to ogromny wpływ.
Komentarz usunięty przez autora
@mayek: Czyli przypadek niczym wyprawa Petru na Maderę.
@szurszur: Tego posiedzenia w tym terminie pierwotnie miało nie być. Zostało przeniesione w ostatniej chwili. Ty nazywaj to przypadkiem a ja nazywam burdelem i brakiem zasad PISu
@applicattura: tu OK
@applicattura: żartujesz? Co najwyżej uczucie zawodu, że nie dali się nabrać...
@ortofosforan: to jest poprzednia kadencja, ale już sobie znalazłem obecną. Czyli nie tylko ten obrazek jest manipulacją, ale też kłamstwem, bo w zestawieniu jest 464 posłów, a nie 460 ( ͡° ͜ʖ ͡°)