@Ag90: Chcialem ale jak pomysle ze kolejny kredyt i rok dluzej w UK to odpuszcze. To juz nie na moje stare nerwy. Jestem w pelni usatysfakcjonowany BA (Hons). teraz odpoczywam z miesiac i zaczynam szukac pracy w sektorze Art/Photography.
@1pikoFarad: Warto, o ile są Ci potrzebne do dalszego rozwoju zawodowego. W UK jest dużo dobrych uczelni, gdzie możesz sporo się nauczyć. Ja swoje studia wspominam pozytywnie, bo mimo że było trudno, to kadra nauczycielska była na w miarę wysokim poziomie, więc sporo można było się nauczyć.
@WujekLibero: absurdy i brak wystarczajacej ilosci porzadnych zajec, generalnie niczego nowego sie nauczylem i gdzies tam w tyle glowy kolocze sie mysl ze to byly pieniadze wyrzucone w bloto. Plus mialem kilka totalnie nie kompetentnych wykladowcow no i w grupie bylem najstarszy, wsrod platkow sniegu i milenialsow z ktorymi musialem robic grupowe zadania. No i wszechobecne lewactwo i na sile doktrynowana ideologia LGBT oraz poprawnosc polityczna.
#famemma największe i najbardziej dziwne info to że Ulfik niski grubasek jest z Wixą xD przecież w warunkach normalnego życia to by się nie wydarzyło, ona by ma niego nigdy nie spojrzała.
Dzisiaj oddalem do oceny swoj ostatni projekt na uczelnie.
3 lata na Uniwersytecie w UK dobiegly konca. Rozdzial sie zamyka.
Jestem z siebie dumny.
#namarincontent #namarinfotografuje #uk #studbaza #emigracja #fotografia #chwalesie
Eeee zagraniczne uczelnie? A po co to komu
Komentarz usunięty przez autora
Ze swojego doswiadczenia napisze ze warto.
A tak marudził, że sobie nie poradzi a tu proszę :) Gratki Ziom :)