Wpis z mikrobloga

@pani_doktor_od_arszeniku:

Jak zaczęłaś przygodę z całą tą sztuką? Lubię sobie popatrzyć na obrazy, zachwycić się architekturą, ale nie starcza mi to. Zacząć trzeba od książek czy jest jakiś inny sposób? ( ͡° ͜ʖ ͡°) A, no i jak zwykle wrzuciłaś coś genialnego, oczywiście musiałem tez pokazać jeszcze innym. ()
  • Odpowiedz
@Kosciotrup: Dziękuję, bardzo mi miło.Wezwana do tablicy pragnę nadmienić, iż ekspertem bynajmniej nie jestem. Ot, jako umysłowi ścisłemu zdarza mi się popełniać wpis na tagu #sztuka. Oprócz pozycji bibliograficznych, stron dedykowanych sztuce, licznych materiałów dostępnych na YT, polecam również Pinterest, Etsy, Tumblr. Powyższe źródła bynajmniej nie wyczerpują znamion obcowania ze sztuką. Muzea i wystawy, choćby te najmniejsze, to coś niezastąpionego w kształtowaniu wrażliwości. Truizm, choć w
panidoktorodarszeniku - @Kosciotrup: Dziękuję, bardzo mi miło.Wezwana do tablicy prag...

źródło: comment_1591731613vLOcCKtWvTQWgxuk729HVr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@pani_doktor_od_arszeniku: Dziękuję za udzieloną odpowiedź, natomiast mam jeszcze jedno pytanie: czy jako osoba nie posiadająca facebooka mogę liczyc na jakąś inną stronę, która w miarę aktualnie informuje o kulturalnych wydarzeniach w okolicy? Istnieje coś takiego?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz