Jakies rady dla nooba? Codziarzem bylem w czasach CoD:4 oraz MW2, troche zahaczylem pierwszego Black Opsa, no a potem to juz nic. Ostatnio kupilem tego najnowszego MW i jest swietnie, wbijam wysokie killstreaki, czesto w czolowce tabeli jestem, a wczoraj kupilem Black Ops 4 i jestem ZSZOKOWANY, jak beznadziejny jestem :DDDDD
Ciezko mi wbic BSP.
Jakies rady dla nooba? Jak w to grac, zeby wygrywac? Uzywam jakiejs broni podstawowej, no bo ciezko wbic lvl ciagle ginac... no i klasy Battery, bo jako jedyna ma granat, swoja droga te klasy to niezla durnota...
@dziend0bry: Nigdy nie uwierzyłbym, że można być na padzie lepszym niż na myszy ale to może wina tego, że obecnie gram na xbox 360 i nieoryginalnym padzie.
IKEA wielkimi banerami proklamowała, "50 zł za każde wydane 500 zł".
Koszyk miałem na 1960 zł, więc dobiłem do kwoty koszyka 2015 zł, żeby mieć 200 zł karty rabatowej, zamiast 150. Jak, k...wa? Sklep pokazywał razem: "2015 zł."
Codziarzem bylem w czasach CoD:4 oraz MW2, troche zahaczylem pierwszego Black Opsa, no a potem to juz nic.
Ostatnio kupilem tego najnowszego MW i jest swietnie, wbijam wysokie killstreaki, czesto w czolowce tabeli jestem, a wczoraj kupilem Black Ops 4 i jestem ZSZOKOWANY, jak beznadziejny jestem :DDDDD
Ciezko mi wbic BSP.
Jakies rady dla nooba? Jak w to grac, zeby wygrywac?
Uzywam jakiejs broni podstawowej, no bo ciezko wbic lvl ciagle ginac... no i klasy Battery, bo jako jedyna ma granat, swoja droga te klasy to niezla durnota...
#callofduty #cod #xboxone