Aktywne Wpisy

mirko_anonim +45
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

PociskV2 0
To był absolutny peak w temacie idealnego wnętrza dla daily. Nie powstało i nie powstanie nic lepszego.
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
źródło: P90190521_highRes_bmw-e90-07-2015
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Świat zwiedza kiedy ma ochotę, dom wybudował, kasę na zachcianki ma, ma masę znajomych, dwie lub trzy dobrze działające firmy, do tego ewidentnie widać, że lubi te Vlogi nagrywać. Osiągnął więcej niż 99% społeczeństwa - policz sobie ile osób na sto stać na wybudowanie dużego domu i zakup drugiego auta z salonu + wydatki idące
Marny troll, 2/10, bo odpisałem.
Ps Mangozjeb wyzywajacy innych od przegrywow XDDDD
( ͡° ͜ʖ ͡°)