@EvilToy a czy Francuzi plondrowali sklepy? Nie. Czy katowali losowych ludzi? Nie. Czy podpalali budynki? Nie. Kamizelki pacyfikowały nawet próby kradzieży czy włamań. Więc skończ p-------c lewicujacy pajacu.
@EvilToy: Francuzi podpalali sklepy i zabijali ludzi na ulicy? Francuzi wzywali do eksterminacji części społeczeństwa za kolor jej skóry? Może jeszcze powiesz że protest przedsiębiorców to był to samo xD
ten komentarz bedzie mial wiecej plusow niz twoj wpis. wiesz czemu? bo nie masz racji.
@kre-dens: XD. Sorry, ale jeżeli uważasz, że rację wyznaczają plusy. Na portalu internetowym. Na portalu internetowym "mame, po co czytać?" wypok.pl.... XD
@EvilToy jakby nie byli tam czarni ciemiezeni, to ja te protesty dalej widzę głównie, jako okazję do wymiany garderoby i sprzętu na chacie oraz zrobienia demolki bez ponoszenia kary.
Rasizm zalewa wykop i trzeba się temu głośno sprzeciwiać.
@x_captainbuttnaked_x: wykop to nie jest w stanie nic zrobić nawet z kontami od 60groszy za wpis a połowa znalezisk na głównej jest zasrana zielonkami od pisowskiej propagandy więc nie jestem pewien czego oczekujesz
#protest #usa #neuropa
@EvilToy: Sam jesteś rasistą pajacu, jeżeli na tych protestach widziałeś tylko białych.
Portestowały wszystkie grupy etniczne.
Komentarz usunięty przez moderatora
@kre-dens: XD. Sorry, ale jeżeli uważasz, że rację wyznaczają plusy. Na portalu internetowym. Na portalu internetowym "mame, po co czytać?" wypok.pl.... XD
Komentarz usunięty przez autora
@kre-dens:
źródło: comment_1590995903dt5mXOhm5MvXKv9O6UXfEh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@x_captainbuttnaked_x: wykop to nie jest w stanie nic zrobić nawet z kontami od 60groszy za wpis a połowa znalezisk na głównej jest zasrana zielonkami od pisowskiej propagandy więc nie jestem pewien czego oczekujesz