Wpis z mikrobloga

@devones: oglądając takie filmy coraz bardziej rozumniem rasistów, niestety ale nie byłem w stanie obejrzeć do końca. To są bestie, nie ludzie, pies który tak sie zachowuje idzie do uśpienia. Boli
  • Odpowiedz
@devones: Czy ci ludzie nie zdają sobie sprawy z odpowiedzialności karnej za te wszystkie kradzieże? Bo nie wierzę w to, że nikt nie będzie sądzony i wszyscy sobie właśnie rozkradli bezkarnie pół sklepów w stanach...
  • Odpowiedz
@devones: Armia powinna już dawno tam wejść i zrobić porządek pierwszego dnia. Nie rozumiem czemu tak z tym zwlekają. Te zamieszki nie wygasną same z siebie a działania takie jak na filmach spotęgują tylko odwet. Jak czytałem niektóre komentarze tęczowych wojowników co pisali, że dobrze robią i że powinni zrównać miasto z ziemią to serio nie wierze że ja jestem na tej samej planecie co oni. Co trzeba mieć w
  • Odpowiedz
@miazdzacyorangutan Tradycyjny debil z Ciebie jest. Żyjemy w XXI wieku, gdzie każdą informację mamy na wyciągnięcie ręki, a Ty nie umiesz skopiować tekstu i wpisać go w neta. Skoro Ci napisałam, żebyś zrobił "kopiuj-wklej", to znaczy, że info jest łatwo dostępne chyba, nie? Tak właśnie ja je znalazłam, a na reddicie nie siedzę XDD. Ale lepiej się pruć na wykopie zamiast poświęcić minutę.
  • Odpowiedz