Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +125
ANKIETA: Jest korek drogowy na pasie do jazdy prosto. Ty skręcasz w bok ale twój pas zaczyna się za kilka metrów. Czy odważysz się wykonać taki manewr?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Carguy +116
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #gorzkiezale #polska #prawo #zwiazki #4konserwy #konfederacja #rozowepaski
@Volki:
parady gejowskie w każdym powiecie
A poza tym stosunki hetero seksualne winny zostać zakazane
@saakaszi: zakaz myślenia
Komentarz usunięty przez autora
Zatem konstytucja również jest niedojrzałością emocjonalną, bo przecież narzuca niektórym jednostkom poglądy odmienne od własnych, w radykalny sposób (pod groźbą sankcji)? Każdy ustrój polityczny (nieważne czy inspirowany księgą religijną czy wymyślonym przez człowieka prawem) jest stworzony do kontroli społeczeństwa.
Komentarz usunięty przez autora
https://fakty.interia.pl/autor/jakub-szczepanski/news-chca-zakazu-rozwodow-burza-w-sieci,nId,4292568?fbclid=IwAR1eLvYCpndvp4qCtQxDRs3Z4n3rzQjFFeN356p1BdJXE_CNVw2gYobjql4
@Davidozz: Nasza konstytucja w preambule zawiera pewne górnolotne odwołania do "uniwersalnych wartości", ale nie mają one wiążących konsekwencji prawnych dla niczyich poglądów. Wręcz przeciwnie, wprost gwarantuje wolność słowa, sumienia i poglądów.
Jeśli zamierzasz dyskutować z tym na zasadzie "gdzie jest twoja tolerancja dla mojej nietolerancji" -- daruj
Jedyny plus działalności OI to szarpanie się ze skrajnym lewactwem i feminazistkami. Torpedują się wzajemnie w czasie gdy ja mogę spać spokojnie.
Wszystko co złe można ładnie obrać w miłe słówka, tak aby brzmiało łagodnie i potrzebnie - np. w kwestii podatków czy odsetek od pożyczki - dla niektórych to lichwa a dla innych zapłata za usługę pożyczki. Demokracja nie