Aktywne Wpisy

lubaxd +25
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz
civilburger +135
W lutym urodziło się mniej niż 18 tys. dzieci.
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci

#programowanie #humorobrazkowy #heheszki #csharp #programista15k #sztucznainteligencja #ai #python
----------
Dla fanów AI, mamy to miejsce: https://bit.ly/3ehFOUM
źródło: comment_1590409148C5gpUy5Ohv4SDg6JdACCRj.jpg
Pobierzźródło: comment_1590432068ouqnYGzNxe4hLhKfLIKxCL.jpg
Pobierz@tellet: @elf_pszeniczny: Ale nie robi tego metodą bruteforce jak to @tellet sugerował i proces ten nie jest analogiczny do "nieskończonej ilości małp" jak to @tellet również sugerował. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_159045014703lBpuLGesiFm0O3MPuFVY.jpg
PobierzJeśli dobrze pamiętam (albo dobrze odczytałem twój obrazek) to wpis był o "AI przechodzi węża". Czyli komputer napiera tak dużo kombinacji, wybierając te, w których wąż był dłuższy w niż w poprzedniej iteracji, że ostatecznie musi dojść do momentu
@AdireQ chyba na wiki jest wspominane, że każda sztuczna inteligencja której działanie umiemy wytłumaczyć przystaje być widziana jako sztuczna inteligencja :)
Stąd czekam na symulacje ludzkiego mózgu