Wpis z mikrobloga

@InsaNe_ proszę nie mów tak o wykopie (:
Uważam, że społecznośc na naszym tagu jest bardzo uczciwa, nie każdy wie o nas, a żaden problem znaleźć grupę na fb, tam możesz trafić na każdego. W dodatku przekonałem się, że moderatorzy wykazują beznadziejny poziom, nawet w "legitnosci" sklep, uważa że sklep ma fejki bo ceny są niskie xd ale nie ma na to żadnego dowodu na to że fejki ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@InsaNe_: miało być wysłane w wtorek a zostało w czwartek ale to pikuś :P ogólnie w tej transakcji nic się nie zgadzało (brak zdjęcia brak batch codu brak odpowiedzi ze to tester) i gdyby to była rozmowa z randomem to bym olał... teraz już nie będę taki łatwowierny... ale z doświadczenia wiem ze na wykopie 0 problemów a na fb pierwsza transakcja i taka wtopa... moderator pod imieniem i nazwiskiem
  • Odpowiedz
  • 0
@Ryshardi: przepraszam właśnie w kolejnym komentarzu napisałem ze tu zawsze 0 problemów. Bardziej napisałem to tak stereotypowo. Nie ma co się na grupkach bawić tu mam najlepszych sprzedawców :)
  • Odpowiedz
  • 0
@WujekAtom: 200 + wysyłka. Nie wiem czy to jakaś super okazja moim zdaniem nie. Ale to nie ma znaczenia 75 to 75 i wiadomo o jakieś tam +- 3ml bym machnął ręka ale nie o 10+ w dół i do tego ze to jest tester a nie produkt co było przemilczane...
  • Odpowiedz
@WujekAtom: Wszedzie się trafiają różni ludzie ale niektóre grupy na fb maja wyraźna przewagę cwaniaków i kombinatorów nad normalnymi uzytkownikami ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tymi dekantami wrzuciłem post o tym typku co ma takie krzywe oko przy nalewaniu to tez była spora czesc obrońców ze tak się czasem naleje
  • Odpowiedz
@InsaNe_: Mam pewne przypuszczenia o kogo chodzi bo tekst „syn śpi a mam wszystko w pokoju w szafie” brzmi znajomo. Tylko ode mnie on deklarował zakup dekanatów przy rozbiórce do którego oczywiscie ostatecznie nie doszło bo syn bardzo dużo spał albo pojawiały się jakies inne komplikacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Sidepartpompadour: ale nie zawsze tak jest. Znajomy tez odlewał równo 10ml na strzykawce i zostało jeszcze miejsca w dekancie. Wiec od czego to może zależeć? Może dekanty maja różną szerokość? Grubość szkła? Byś musiał od niego kupić i sam zmierzyć ile by ci wyszło.
  • Odpowiedz
@InsaNe_: Wiem ze szkła są różne ale odmierzylem strzykawka ile nalał i wyszło mniej niz 7 ml wiec przestrzał spory jak na dekanacie 10 ml. Wiec on na pewno nie odmierzał tego strzykawka co juz na wstępie pokazuje jakie ma podejscie do tematu. Dodatkowo wysłał mi wtedy 2 dekanty których nie opisał wiec musiałem zgadywać który jest który. A personaliów tego ziomka od szafy nie bede zdradzał ( ͡°
  • Odpowiedz