@Weronika1986: Serio się pytasz na wykopie? Nie musisz już dalej szukać -> Jeżeli firma jest polska to jest Januszexem to tyle. Reszta nie ma znaczenia. 99% firm w polszy to Januszexy.
@PiwnicowyStulej: Dziękuję serdecznie, twoje informacje wykorzystam u siebie na kanale by omówić ten problem, serdecznie pozdrawiam i jak najdalej od Januszy biznesu.
@lemek3: A czemu nie? Wszystkich wykopowiczow ani pracodawców nie mam zamiaru wrzucać do jednego wora, zdarzyło mi się pracować w 2 profesjonalnych firmach gdzie liczyło się dobro pracownika oraz hajs był do wzięcia, zdarzają się fajne miejsca pracy jak i fajni wykopowicze. Mam zamiar korzystać z doświadczenia innych by przestrzec młodych przed Januszami i tyle.
@Weronika1986: rażące niedbalstwo o bhp Brak podstawowych narzędzi do pracy Brak wspólnego głosu pracowników o lepsze warunki pracy (a co bedziem januszowi glowe zawracac)
@Weronika1986: Awans = więcej pracy za tą samą pensję "nie mogę dać Ci więcej bo ja i tak prawie dokładam do Twojej pensji" autentyczny tekst od mojego byłego szefa
@Weronika1986: Dlaczego nie? Bo samo pytanie jest u podstaw głupie... Naprawdę nie potrafisz rozpoznać kiedy ktoś traktuje inne osoby (w myśli, że pracowników) jak śmieci? Czy może nie potrafisz rozpoznać, że warunki pracy to dno i trzy metry mułu? Znaczy, patrząc na to, że owe "Januszeksy" się trzymają, to całkiem możliwe, że faktycznie osiągnęliśmy już taki poziom głupoty.
Dlaczego nie x2. Nie bez powodu śledzę tak januszebiznesu, i to co tu
@lemek3: Ty serio uważasz że miałem do czynienia z januszexem? Zbieram materiały by uświadomić młodych ludzi którzy zatrudniają się w tego typu miejscach. Mam nadzieję że jasno się wyraziłem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Weronika1986: czy Ty tym zdjęciem chcesz pokazać przewage nad Januszexem bo masz pasek z wypłaty rozpisany gdzie ci Państwo na co zabiera pieniądze? XD
Komentarz usunięty przez autora
Oj jak ja to znam, w firmie kierownikiem jest szwagier szefa, który wiedzy na temat naszej pracy nie ma żadnej
-brak lub ograniczona możliwość rozwoju własnej kariery
Brak podstawowych narzędzi do pracy
Brak wspólnego głosu pracowników o lepsze warunki pracy (a co bedziem januszowi glowe zawracac)
"nie mogę dać Ci więcej bo ja i tak prawie dokładam do Twojej pensji" autentyczny tekst od mojego byłego szefa
Dlaczego nie x2. Nie bez powodu śledzę tak januszebiznesu, i to co tu
źródło: comment_1590102308ExvjjFq9eSY5zRmQUXzMAZ.jpg
Pobierz