Wpis z mikrobloga

@davidoff_OB: Tak staram się na to nie patrzeć by doła nie łapać xd W życiu miałem 2 spoko pracę w Polsce, jak byłem młodszy to pracowałem w wielu miejscach, ale jak znajdowałem dobre miejsce to starałem się tam zostać, co to znaczy dla mnie dobre miejsce- praca w której czuję się dobrze, mam szansę rozwoju, oraz jest hajs który mnie zadawala, w jednej pracy bylem kilka lat a w drugiej
  • Odpowiedz
  • 0
@Weronika1986 I co chcesz mi pokazać tym paskiem z wypłaty? Chcesz się pochwalić, że "dużo zarabiasz"? Sorry, ale 5 na rękę nie robi na mnie wrażenia. Ba! Niektóre osoby zatrudnione u "Januszy biznesu" zarabiają więcej! Czy może chcesz pokazać, że to UoP? Tutaj również Cię zasmucę, bo Janusze również zatrudniają na UoP. A teraz tak na serio, bo nie chce mi się dać wiary w to, że jesteś glupi/a. Jeżeli jesteś
  • Odpowiedz
@lemek3: Dla Ciebie mogę być debilem. Świat jest zły, a nie ty... Mimo to dziękuję za twój punkt widzenia gdyż też on był potrzebny, nie każda firma w Polsce to januszex, nie każdy ma rozum i doświadczenie by na początku swojej kariery zawodowej móc rozpoznać z jakim zakładem ma się do czynienia. Nie uważam się za osobę wybitnie inteligentną bo nią nie jestem...
  • Odpowiedz