Aktywne Wpisy
Mia900 +23
Co jest ze mną nie tak, że będąc stosunkowo normalną dziewczyną nie mogę znaleźć #niebieskipasek ? Na wykopie piszą, że rynku świń sytuacja beznadziejna, same samotne matki, karyny szukające sponsora i grube lochy oczekujące księcia minimum 190 cm. Ja nie jestem spasiona, pracuję, utrzymuję się sama, a mimo to mając 26 lvl nigdy nikogo nie miałam (╯︵╰,)
W czym może tkwić problem?
#zalesie #zwiazki #feels
W czym może tkwić problem?
#zalesie #zwiazki #feels
Mineciarz69 +19
Ciekawe jak to jest mieć 195 cm wzrostu, laski same szukają kontaktu :( Nigdy nie będzie chłopu dane :(
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#tvpis #nicsieniestalo
@ChronicznyPrzegryw: Wystarczy nie być plebejskim idiotą aby wiedzieć, że jeżeli jedna osoba pomawia drugą bez podania niepodważalnych dowodów to racjonalnym byłoby zezwolić pomawianej osobie na obronę. Póki co Latkowski na gębę pomawia kilka osób. Jeżeli ma niezaprzeczalne dowody w sprawie pedofilii, ale je ukrywa, to chyba prokuratura powinna się nim zainteresować. No chyba, że ich nie ma, bo ani ich nie przedstawił na live, ani
@ChronicznyPrzegryw: Halko, policja, proszę przyjechać na wykop xD Łap plusa bo śmiechłem xD