@frixer: a tak przy okazji ten zwrot z mema "it was aliens" jest prawidłowy? noga jestem z gramatyki w angielskim ale jakoś mi to nie leży, jakoś bardziej pasowałoby mi "those were aliens" albo jakoś tak? :P
@nunczako: ale to z mema to nie w odniesieniu do kosmitów per se a do rzeczy niby przez nich zbudowanych, albo jakiś sytuacjach w których brali udział jak np
nie mówię, że piramidy zostały zbudowane przez kosmitów, ale nie mówię że zostałeś porwany przez kosmitów, ale
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
W Norwegii normalnego człowieka już praktycznie nie stać żeby kupić mieszkanie w Oslo dlatego teraz sprzedają pokoje w wspólnym mieszkaniu. I taki pokój można kupić już od 1.700.000 kr - 680.000 zł. Do tego czynsz i wgl. A kawalerki 28m2 zaczynaja się od jakichś 3.800.000 kr czyli 1.520.000 zł. (Półtora miliona xd za 28m2 xdddd). Do tego czynsz prąd internet i można powiedzieć że wypłaty nie ma. Mieszkam w Norwegii z 15
nie mówię, że piramidy zostały zbudowane przez kosmitów, ale
nie mówię że zostałeś porwany przez kosmitów, ale
Tak jakbyś
Zakładam, że błąd w rozumowanie bierze się u ciebie z tego, że w języku polskim po to możesz wstawić i mnoga i pojedynczą liczbę
Jak to był kosmita albo to byli kosmici, w angielski nir możesz w takim zdania zastosować were gdy odnosisz się do it. Zawsze będzie