Aktywne Wpisy

enten +111

MonazoPL +47
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz

#rower #szosa #gravel #mtb
źródło: comment_1589583112yDSTsqpurscEMPbAISW9ZG.jpg
PobierzJaram się cyferkami, ale jeżdżę wokół komina, max 100 km, więc na razie nie potrafię usprawiedliwić przed sobą zakupu żadnego komputera rowerowego. Chociaż kilka razy bardzo by mi się przydała nawigacja na trasie lepsza niż Strava czy ślad na zegarku.
Poza tym telefon ci spadnie o co nie trudno gdy masz go na kierownicy używając, możesz go wyrzucić do śmieci. Komputerki są tak zaprojektowane, żeby być wytrzymałe.
- działa na baterii dłużej niż telefon z włączoną Stravą,
- można włączyć stałe podświetlenie,
- łączy się z pulsometrem (czego Strava już nie robi),
- można dokupić czujniki prędkości i kadencji,
- nie martwię się czy mi się aplikacja Stravy nie wywali
- zapisuje też temperaturę otoczenia (i jej zmiany w czasie jazdy)
Czas pracy na baterii na plus liczników.
Kolejne to dostosowanie do swoich potrzeb. Ekrany z danymi ustawiasz
źródło: comment_1589620981x1MdDCAUw9c8BNvFV9OAXD.jpg
Pobierz@zawszespoko: Ja tak samo mam brytona 15 żeby nie zjadało mi baterii w telefonie. Plus tel dawał mi często dziwne wyniki