Wpis z mikrobloga

Kiedyś starszy pan, z którym rozmawiałem powiedział tak, że on te pielgrzymki to osobiście p------i bo drą tylko ryja, w-------ą wszystkich dookoła, tamują ruch i hołotę to najlepiej granatami rozgonić. No i jestem tego samego zdania.

@Megawonsz_dziewienc: zarówno Ty, jak i starszy Pan, bylibyście innego zdania, gdybyście prowadzili biznesy oparte na tych ponad 4 milionach pielgrzymów przybywających rocznie do sanktuarium. Zastanawiam się zawsze, czy obelgi kierowane w stronę pielgrzymów to
  • Odpowiedz
  • 0
@xandra Rzucając obelgami na lewo i prawo, kierując się prymitywną nienawiścią i poniżając drugiego człowieka ze względu na przekonania, sama siebie wykluczasz z kręgu ludzi cywilizowanych.
  • Odpowiedz
@meres: Ja? Wystarczy popatrzeć na zachowanie narodowców, gotowych wyzywać, bić, a nawet zabijać (próbowano wnieść b---ę na Marsz równości) - kto ich podburzył? Wasi szamani. Banda patałachów z podstawowym wykształceniem, narodowościowe ścierwo z mordami nieskażonymi inteligencją, tak chętnie witana przez ojczólków na Jasnej Górze pobiła ludzi POD JASNĄ GÓRĄ! Codzienne kłamstwa i oszczerstwa kierowane wobec ludzi, którzy nie wierzą w bajeczki dla analfabetów, jakich chcą z was zrobić. Codzienne szczucie
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc:

Kiedyś starszy pan, z którym rozmawiałem powiedział tak, że on te pielgrzymki to osobiście p------i bo drą tylko ryja, w-------ą wszystkich dookoła, tamują ruch i hołotę to najlepiej granatami rozgonić.

Brzmi jak Kostrzyn w czasie Woodstocku ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Banda patałachów

narodowościowe ścierwo

Używając takich pogardliwych słów, kierując się pychą i gardząc drugim człowiekiem, bo śmie mieć inny światopogląd czy wiarę niż Ty, sama się w tej jaskini z podobnymi nienawistnikami umieszczasz. Od tych "tępych narodowców" różnisz się tylko staniem po przeciwnej stronie barykady.

Codzienne kłamstwa i oszczerstwa kierowane wobec ludzi, którzy nie wierzą w bajeczki dla analfabetów
  • Odpowiedz
Używając takich pogardliwych słów, kierując się pychą i gardząc drugim człowiekiem, bo śmie mieć inny światopogląd czy wiarę niż Ty, sama się w tej jaskini z podobnymi nienawistnikami umieszczasz.

@meres: Nie. Nazywam fakty po imieniu. Ci ludzie nie zasługują na żaden szacunek przez swoje czyny. A raczej sprane mózgi. I tak, to właśnie idealni - miłujący pokój i bliźnich katolicy - gotowi zlinczować każdego, kto się sprzeciwi woli waszych szamanów... Żałosna
  • Odpowiedz
@stan-tookie-1: Jak bardzo okrojonym? To wcale nie zmienia faktu, że ściągną do nas ludzie z całej Polski. Więcej niż pewne, że coś przywloką, bo akurat Częstochowa jest dość bezpieczną okolicą póki co.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@xandra: Jeśli okaże się to prawdą to to jest k---a dramat. Ja mam kwarantannę tylko dlatego że nie pracuje w niemczech a wracałem z Holandii. Według logiki zjebów na granicy bym pracował w Niemczech czy innego kraju przygranicznego to bym nie przechodził kwarantanny. A ci będą sobie organizować pielgrzymki
  • Odpowiedz
Nie. Nazywam fakty po imieniu. Ci ludzie nie zasługują na żaden szacunek przez swoje czyny. A raczej sprane mózgi (...)

Narodowcy są przekonani dokładnie o tym samym w stosunku do swoich ideologicznych przeciwników. Że oni mają rację, mówią prosto z mostu, że to inni są zmanipulowani. Jakkolwiek by nie było, nikt z żadnej strony sporu nie ma prawa wyzywać, ubliżać drugiej stronie, czy mówić gdzie jest jej miejsce, bo ta myśli czy żyje
  • Odpowiedz
@szczur_wodny: Żalu? Raczej ze współczucia, że tacy ludzie jeszcze istnieją, którymi tak łatwo manipulować gruszkami na wierzbie, żeby włazili do d--y szamanom machającym kadzidełkiem, dosłownie jak setki tysięcy lat temu.

@xandra

Xddd przecież Tobą manipuluje się równie łatwo tylko w drugą stronę xD
  • Odpowiedz
@xandra

Co masz na myśli? Że zabieg medyczny z okresu neolitu to dowód na zaawansowana medycynę? xD

Jakiemu mojemu kumplowi? Kolejna Twoja projekcja jak to że nie mam empatii i nic nie robię dla dzieci... A okazało się, że robiłem więcej niż Ty xdddd
  • Odpowiedz