Aktywne Wpisy
Pini42 +180
0/45?
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Lobotomy_Enthusiast +269
#usa #polityka
@tragiczny_dramatyk: ...Putina.
@tragiczny_dramatyk: wszystkich smutnych ruskopolaczków z konfedepisu
tylko po dupsku dostaniemy. Pogadamy za rok.
@RandyBobandy: Jeśli cieszy Cię wygrana tego zbrodniarza wojennego to może czas zmienić kraj
Polaka ? że USa wyjdzie/oleje NATo i Europe?
Ukraińca ? że ten będzie musiał zdać terytorium bo skończy się wsparcie USA?
Amerykanina ? bo będzie miał gorzej w życiu przez np zaoranie opieki medycznej ?
Jedyne kogo może cieszyć wygrana pomarańczki to putina, ruskich czyli też konfederacji, oraz milionerów.
Skoro Cię to cieszy i masz konto na wykopie to pasujesz tylko do putina lub konfederusji :)
@niebadzogrem: A jak nie wyjdzie to odszczekasz? XD
@