Ja również ich utrzymywałem, a jakoś mi to nie przeszkadzało by jednak coś robić. Ile godzin dziennie Ci to zajmowało?
Jak sprawdzisz PW to może sobie przypomnisz ;)
W skrocie- wspieranie fundacji dla dzieci z traumą czyli również tych wykorzystywanych seksualnie, zacieśnienie współpracy mojego byłego korpo z tą organizacją oraz organizowanie warsztatów i wykładów dla dzieciaków z studentami z innych krajów ja akurat ściągałem z Indonezji i krajów muzułmańskich xD
@KakaowyTaboret: Czego by nie pisać, banda oszustów i zboczeńców w kieckach uzurpuje sobie chęć do zmiany prawa i zasad panujących w demokratycznym państwie.
@xandra to wróć kilka komentarzy wyżej. Napisałem tam:
Xddd przecież Tobą manipuluje się równie łatwo tylko w drugą stronę xD
I o co Ci chodzi z filmem Sekielskich? Chcesz mnie trollowac czy myślisz że mówienie o tym filmie mnie zdenerwuje? Jeśli tak to sorry- to Twoja kolejna błędna projekcja wątpię by film coś zmienił, ale dobrze że takie są kręcone :*
https://ekai.pl/mimo-pandemii-piesze-pielgrzymki-beda-organizowane/?fbclid=IwAR3NA1ko8UMlyz3zLYA4D9iVc5y5bnx9P3l3R0_8QNdJfcNsPdxObpRPwUE
#koronawirus #czestochowa #bekazkatoli #patologiazewsi
Ja również ich utrzymywałem, a jakoś mi to nie przeszkadzało by jednak coś robić. Ile godzin dziennie Ci to zajmowało?
Jak sprawdzisz PW to może sobie przypomnisz ;)
W skrocie- wspieranie fundacji dla dzieci z traumą czyli również tych wykorzystywanych seksualnie, zacieśnienie współpracy mojego byłego korpo z tą organizacją oraz organizowanie warsztatów i wykładów dla dzieciaków z studentami z innych krajów ja akurat ściągałem z Indonezji i krajów muzułmańskich xD
Eeeee. Tematem naszej rozmowy było to że Tobą też można manipulować tylko w drugą stronę na co dałem przykłady ;)
Potem pojawiła się dygresja związana z tym, że jakiegoś randoma uznalas za mojego kumpla ¯_(ツ)_/¯
Xddd przecież Tobą manipuluje się równie łatwo tylko w drugą stronę xD
I o co Ci chodzi z filmem Sekielskich? Chcesz mnie trollowac czy myślisz że mówienie o tym filmie mnie zdenerwuje? Jeśli tak to sorry- to Twoja kolejna błędna projekcja wątpię by film coś zmienił, ale dobrze że takie są kręcone :*
Komentarz usunięty przez moderatora