Aktywne Wpisy

sikpi +126
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +60
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

#django
#postgresql
Siemka, czy ktoś jest w stanie mi pomoc utworzyć hosta na pycharm by możliwe było wejście na stronę w obrębie tej samej sieci?
Z tego co wiem, jest to możliwe..
Hostował ktoś kiedyś w/w zestawienie na pythonanywhere i miał problem z połączeniem się z bazą postgresql?
I need your help.
A z tym postgresem to już w ogóle nie wiem o co chodzi :D Opisz dokładniej z
Komentarz usunięty przez autora
Generalnie, to przy komendzie: python manage.py runserver 0:8000 (czy jakikolwiek inny np. 127.0.0.1) ktora ma docelowo uruchomic serwer wewnatrz sieci, to tylko ja mam do niej podglad,
A odnosnie postgresql, utknalem w bashu na pythonanywhere na etapie python manage.py migrate:
django.db.utils.OperationalError: could not connect to server: Connection refused
Is the server running on host "127.0.0.1" and accepting
TCP/IP connections on port 5432?
Co do postgresa, na stronie pythonanywhere jest napisane że jest to płatna opcja (również jeżeli chcesz się połączyć do zewnętrznego postgresa).
Ok, to z postgresem wyjasniles mi wszystko - natomiast co do polaczenia z innego urzadzenia..no normalnie wpisuje adres pod ktorym uruchomilem serwer
Komentarz usunięty przez autora
Co jesli korzystam z linuxa?
@Kubens95: żeby strona była widoczna z innych urządzeń, to tym adresem serwera jest ip komputera na którym odpaliłeś serwer a nie 127.0.0.1
No wlasnie probowalem...: Error: That IP address can't be assigned to.