Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 194
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moseva: Albo nie wie o czym mówi albo trafił na takie, że go skrzywiły do tego stopnia. Ja różnie trafiałem, jednak nadal uważam, że trzeba walczyć żeby właśnie nie stać się całkiem zgorzkniałym typem.
  • Odpowiedz
@Moseva: Bardzo mnie interesuje temat seryjnych morderstw. Przeczytałem dużo książek czy obejrzałem mnóstwo dokumentów na ten temat. Najgorsze jest, że wielu seryjnych morderców mówiło podobne zdania... ci wychowani przez despotyczną matkę traktowali kobiety jako gorszy sort i nimi gardzili. Często właśnie wyżywali się na niej poprzez te biedne kobiety.
Ten tekst jeszcze jest delikatny, w porównaniu do innych, które kiedyś tu widziałem. Patrząc co często wypisują na wykopie to boje
  • Odpowiedz
@Moseva: ale przeciez sama prawde napisal. Procz 'uczuc', co ma do zaoferowani kobieta czego nie maja koledzy, a w zasadzie wiekszosc kobiet? Nie dla kazdego wazna jest więź emocjonalna xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 30
@Moseva: można takim osobom tylko współczuć. Robią to, bo napisanie posta to jedyna osiągalna rzecz która pozwala im się chwilowo czuć lepiej. Nie wiem tylko czy zdają sobie sprawę, że ich komentarze kopią na nich samych grób. Ja odkąd jestem na wykopie postrzegam mężczyzn inaczej, niestety gorzej niż wcześniej. Nie mogę uogólniać ale jestem pewna że wiele osób nie miało w ogóle pojęcia o skali nienawiści do kobiet.
  • Odpowiedz
  • 9
@PurpleHaze Takie rzeczy jak jakas więź emocjonalna to jest stosunkowo nowy koncept. Przez wieki ludzie wchodzili w małżeństwa nie do końca z własnej woli, czy też nie do końca mieli taka swobodę wybory partnera - z różnych powodów . Swoboda wyboru partnera to stosunkowo nowa rzecz. Więc nic dziwnego, że wielu ludzi jeszcze nie do końca się w tym odnajduje w tej sferze emocjonalnej.

Inna sprawa, że teraz w zasadzie wchodzić
  • Odpowiedz
@azertyazerty: gdybym znał to bym tam siedział, poważnie. Ale musisz spojrzeć na ten portal z dystansem niestety. Przeglądając często czuje się jak szambo nurek wertując g0wno szukając diamentów, których tu nie brakuje.
  • Odpowiedz