Aktywne Wpisy
pejootl +692
#luxmed #afera #zdrowie #praca
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Wystawiłem przed swoje mieszkanie na klatce pudełko po nowym TV :D Będę obserował przez wizjer reakcje sąsiadów, kto chce żeby go wołać jakie reakcje dajcie znać, będę wołał wieczór xD Popcorn przygotowany, szykuje się potęęęęężny ból dup xD
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
Gdybyś mógł, cofnąć się w czasie... Gdybyś miał wybór urodzić się raz jeszcze...
I miałbyś do wyboru dwa warianty:
Wariant A:
Przychodzisz na świat mając wygląd Francisco Lachowskiego. Jesteś 191 cm wzrostakiem o twarzy wyjętej spod dłuta Fidiasza! Płodne nastolatki rywalizują o Ciebie. Dają Ci atencję. Są dla Ciebie miłe. Szczerze Cię pożądają za to jaki jesteś.
Jednakże rodzisz się w biednej patologicznej rodzinie. Nie macie na chleb, a rodzice są alkoholikami. Mieszkacie w zapuszczonym mieszkaniu socjalnym. Na edukację również nie ma pieniędzy. Od wczesnych lat nastoletnich jesteś zdany na siebie.
Wariant B:
Rodzisz się w rodzinie multimilionerów. Twój ojciec jest jednym z najbogatszych Polaków. Mieszkacie w willi pod Warszawą o powierzchni 2000 m2. Od dziecka będziesz posyłany do najlepszych szkół. Rodzice dbają o Twój rozwój. I tak jesteś dziedzicem olbrzymiej fortuny. Nigdy w życiu nie zaznasz biedy.
Jednakże na świat przychodzisz, jako brzydki framecel i manlet 165 cm, z cofniętą szczęką i skłonnościami do tycia. W wieku 17 lat zaczyna się agresywne łysienie, którego nie da się powstrzymać. Na maturę musisz golić się już na łyso. Nigdy żadna dziewczyna szczerze Cię nie pożądała. Przez całe życie kobiety patrzą na Ciebie jedynie przez pryzmat pieniądza. Tak na prawdę się Tobą brzydzą.
CO WYBIERASZ?
#przegryw ##!$%@? #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #wygryw #seks #zwiazki #chadowezycie #pytanie #kiciochpyta #blackpillraw #blackpill #redpill
Co wybierasz?
PS. Jesteś aktualnie moim ulubionym trollem na Wykopie
W wariancie B mamy do czynienia z przytłaczającą zamożnością, która pozwala tobie tak naprawdę na wszystko. Sky is the limit
Za samo bycie ładnym nikt Ci nie zapłaci tyle, żeby być w czołówce najbogatszych Polaków, ziom.
Rozsądny człowiek wybierze wariant B. Majątek który został tu przedstawiony jest przytłaczający, rekompensuje wiele, bardzo wiele. W sumie wygrałeś życie- możesz robić co chcesz. Stać cię na prawie wszystko. Nie musisz sobie odmawiać żadnej przyjemności. Jesteś królem życia- nic nie musisz, wszystko możesz.
A z drugiego. Nie będziesz miał cofniętej szczęki, bo to są dla takich ludzi grosze.
A dzisiaj to da się już odwrócić nawet najbardziej hardcorowe łysienie. Kwestia kasy.
Komentarz usunięty przez autora
I w drugą stronę: łysiejące geny, niski wzrost itd praktycnzie nigdy tacy ludzie nie zostają najbogatszymi obywatelami kraju.
Nie linkowałeś kiedyś czegoś, ze jest ścisła korelacja pomiędzy dobrym wyglądem/wzrostem a inteligencją i
Najlepszy wariant to taki - 175/180cm wzrostu, lekko cofnięta szczeka i zakola - takie które można ogarnac, a szczękę za pomocą operacji. Dom bogacki, ale tez srednio - rodzice zarabiają około 15 tysięcy miesięcznie (może 20/25...)