Szukam mikrofonu do komputera tak do 200 zł. Mikrofon używany tylko do rozmów. Zależy mi żeby nie było dużego szumienia. Co polecacie ? #elektronika #mikrofon #komputery
@Aslufix: Ja kiedyś kupiłem Superlux E205u za mniej niż 200zł, był spoko, używałem do rozmów na discordzie i ts, nnikt nie narzekał. W dodaku sprzedałem go za 170 zł po 3 latach, czyli się opłacało :D
@oreze: idk, grzebałem trochę w necie, podobno istnieją różne partie tego mikro i jest loteria. Podłączałem pod xonara dx, integrę i lapka, na każdym to samo. Przy zaznaczeniu wzmocnienia mikrofonu było głośniej, ale wchodził szum więc zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
#elektronika #mikrofon #komputery