@maze: mix lsd z zolpidemem powodował u mnie prawdziwe halucynacje, widziałem wtedy postacie. na szczescie zachowałem poczucie, że to właśnie wytwory umysłu
@Kupiec_z_Konstantynopola: Mordo u mnie mix zolpidem+alko skonczylo sie na tym że puszka TYSKIEGO piwa się do mnie usmiechala doskonale wiem o czym piszesz. xD
@Kupiec_z_Konstantynopola: aya albo wieksze dawki dmt powoduja juz mocne jazdy, gdzie komunikujesz sie z czyms spoza tej rzeczywistosci; ja oprocz tego praktykowalem ld i oobe, nie jestem przekonany, ze to jedynie wytwory twojego umyslu
@maze: podejrzewam, ale nigdy dmt nie próbowałem. najmocniejsze były dla mnie mixy LSD z thc, po ktorych odtwarzały mi się wspomienia przed oczami, przedziwna sprawa.
@Krosser556677: łapała cie amnezja? mnie łapie po 2 tabletkach bez jakiegokolwiek mixu. w ogóle zolpidem na mnie mocno działa, bardzo mocno. co ciekawe, lsd zupełnie przeciwnie
@Kupiec_z_Konstantynopola: jakie dawki lsd? Masa osob niezwiazanych z tematami okultyzmu twierdzi, ze dzieki dmt przedostaja sie do innego wymiaru rownoleglego z naszym i spotykaja tam rozne istoty co dla nich jest czyms nierealnym.
@Krosser556677: pewnie małą. bo nie korzystam z używek prawie w ogóle. w miesiacu walne winko na pół z dziewczyną a niczego poważniejszego od roku nie brałem ( ͡°ʖ̯͡°)
@maze: maksymalnie 400 ug, ale voidrealmsów, ktore uchodzą za jedne z najlepszych. pod wpływem zdarzaja się rzeczy naprawde ciekawe, ale mnie ezoteryczna strona tych doświadczeń nigdy nie interesowała. nie wierzę w takie rzeczy i zmianę percepcji po lsd traktuję jako ciekawostkę, element poznawania siebie i świata.
@maze: wiesz co owszem doswiadczam psychodeli.. Tylko od razu sobie wkrecam ze tego nie ma, jest zajebiste ale nie ma.. I wtedy jakos ogarniam, wogole sie zastanawiam czy zarzucac l.. Czy zostawic i jebnac jutro.. Hm.. Cisnienia nie mam jakiegos.. Trip przy muzie.. Rano sie czuje jak mloda sucz po calo nocnym ganbangu
@maze: Fragmenty. Generalnie tez nie do konca jestem przekonany, czy to czego doswiadcza sie po DMT to jedynie wytwory ludzkiego umyslu. Niektore istoty bardzo latwo zinterpretowac jako personifikacje swoich uczuc/podswiadomych mysli, z kolei inne to totalna abstrakcja, ktora nie wiadomo skad sie bierze. Zagadka jest tez, dlaczego sporo tripujacych widzi bardzo podobne istoty - moze to tylko dlatego, ze ludzkie mozgi sa zbudowane podobnie, a moze rzeczywiscie cos tam sobie
@Kresse: Zdecydowanie sa inne plany rzeczywistosci - energetyczny, astralny i nasz fizyczny stad te podobne korelacje. Okultyzm mowi o tym od tysiecy lat.
Zagadka jest tez, dlaczego sporo tripujacych widzi bardzo podobne istoty - moze to tylko dlatego, ze ludzkie mozgi sa zbudowane podobnie, a moze rzeczywiscie cos tam sobie zyje w innym wymiarze (✌゚∀゚)☞
@Kresse: Stanislav Grof sugeruje, ze podczas mistycznych doświadczeń (czy tych spowodowanych substancja z zewnątrz, odpowiednia praktyka czy doświadczeniem w realnym świecie) wchodzimy w specjalna przestrzeń pełna dawnych i dzisiejszych archetypów, stad często buddyści
ja oprocz tego praktykowalem ld i oobe, nie jestem przekonany, ze to jedynie wytwory twojego umyslu
pod wpływem zdarzaja się rzeczy naprawde ciekawe, ale mnie ezoteryczna strona tych doświadczeń nigdy nie interesowała. nie wierzę w takie rzeczy i zmianę percepcji po lsd traktuję jako ciekawostkę, element poznawania siebie i świata.
@Kresse: Stanislav Grof sugeruje, ze podczas mistycznych doświadczeń (czy tych spowodowanych substancja z zewnątrz, odpowiednia praktyka czy doświadczeniem w realnym świecie) wchodzimy w specjalna przestrzeń pełna dawnych i dzisiejszych archetypów, stad często buddyści
Co to za kolezka Stanislaw?