Aktywne Wpisy

wykop +20
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

ale pamiętaj, jeśli ktoś żyje tak długo jak nie umrze po nim pamięć - to tamtym wpisem przedłużyłeś dziadkowi i sobie życie...
pamiętam - plusowałem nawet...
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Moje kondolencje
Syn się urodził a prababcia akurat do szpitala. Rodzina mi tłumaczyła żebym jechał się żegnać , a znając wyolbrzymianie różnych faktów przez moją rodzinę tłumaczyłem sobie że kilka dni i babcia wróci do domu to pojedziemy jej pokazać prawnuka. Niestety rodzina nie wyolbrzymiala a ja się nawet osobiście nie pożegnałem z nią. Teraz z mojego punktu widzenia wiem żebym pojechał do niej
źródło: comment_1589011203DQ13aevMleI1BI6b9TYHvl.jpg
Pobierz