Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

o kurde, moje kondolencje, ale twój dziadek wyglądał zajebiście. Szef mafii Włoskiej, jak z Irlandczyka. Plus taki, że go poznałeś, ja nigdy nje miałem tej szansy niestety
  • Odpowiedz
  • 5
@PepeXD pamiętam tamten wpis jakby był dodany z miesiąc temu... bardzo mi przykro, pięknego wieku dożył Dziadek, ale zawsze jest za wcześnie na śmierć. Moje kondolencje, trzymaj się.
  • Odpowiedz
@PepeXD: kondolencje

ale pamiętaj, jeśli ktoś żyje tak długo jak nie umrze po nim pamięć - to tamtym wpisem przedłużyłeś dziadkowi i sobie życie...
pamiętam - plusowałem nawet...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@PepeXD: Zobaczyłem zdjęcie tej gazety i od razu mi się przypomniał twój dziadek oraz wasze odtworzenie tego zdjęcia :)
Moje kondolencje
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PepeXD: ehhh, kondolencje Mirku. Piękna historia zdjęcia. Dziadek będzie dalej pilnować Cię, tylko z góry;-) trzymaj się!
  • Odpowiedz
@PepeXD: miałem tak kilka lat temu z prababcia.
Syn się urodził a prababcia akurat do szpitala. Rodzina mi tłumaczyła żebym jechał się żegnać , a znając wyolbrzymianie różnych faktów przez moją rodzinę tłumaczyłem sobie że kilka dni i babcia wróci do domu to pojedziemy jej pokazać prawnuka. Niestety rodzina nie wyolbrzymiala a ja się nawet osobiście nie pożegnałem z nią. Teraz z mojego punktu widzenia wiem żebym pojechał do niej
  • Odpowiedz