Wpis z mikrobloga

Ech wczoraj zmarł mój Dziadek. Jeszcze niedawno zdrowie dopisywało, ale wiadomo, że po 90. różnie bywa. Pisałem dzień wcześniej do żony, że jak się urodzi za 2-3 tygodnie prawnuk, to podjedziemy do niego, żeby go poznał, zrobi się jakieś zdjęcie na pamiątkę. Jeszcze na dodatek j----y koronawirus, bo zmarł w szpitalu i nie można było go odwiedzić (,)

Ps. Dziadek był na wykopie w tym wpisie https://www.wykop.pl/wpis/35366685/uwaga-uwaga-op-delivered-%CA%96-dotyczy-wpisu-https-ww/ ( ͡ ͜ʖ ͡) Dobrze mi ktoś poradził, żeby powtórzyć to po latach.
PepeXD - Ech wczoraj zmarł mój Dziadek. Jeszcze niedawno zdrowie dopisywało, ale wiad...

źródło: comment_1588993075Ib7AryjuhgutngsbYsML3g.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PepeXD: Jesteś dobrym wnukiem. Na pewno Dziadek jest z Ciebie bardzo dumny.
Życie przemija, ale umarli żyja w Nas dopóki o Nich pamiętamy.
Trzymaj się!
  • Odpowiedz
@PepeXD: trzymaj się miras, ja właśnie wczoraj już rok od niespodziewanej śmierci dziadka - w podobnym, pięknym wieku. Życie jest jakie jest, ja bym taki wiek brała w ciemno, ważne żeby pamięć pozostała i dobre wspomnienia

Ech ależ smutłam teraz :(
  • Odpowiedz
@PepeXD Przykro mi ale moi dziadkowie byli alkoholikami, jeden zmarł jak byłem jeszcze dzieckiem a z drugim wspomnienia to jak policja przyjeżdżała bo bił moją babcię po pijaku
  • Odpowiedz
  • 0
@gryzliposen: pierwsze imię po moim drugim Dziadku, który zmarł jak byłem mały, a drugie imię po Tacie, ktory zmarł w zeszłym roku - Stanisław Włodzimierz.
  • Odpowiedz
@PepeXD: też plusowałam :( trzymaj się Mirku @hetman-kozacki idź po dozę empatii i wróć, twardzielu. Wyobraź sobie że niektórzy mają bardzo bliskie relacje ze swoimi dziadkami (rodzinno-przyjacielskie) i utrata takiej osoby jest przeżyciem które „nie spłynie jak po kaczce”. Co to w ogóle za założenie, że w po przekroczeniu magicznego wieku który Ty sobie określasz już nie można pokazywać emocji XD Moja rada to nie ekstrapoluj swoich doświadczeń na
  • Odpowiedz
@PepeXD: Dzisiaj był pogrzeb brata mojego dziadka, zmarł w środę, też w szpitalu, mała rodzina i wszyscy się trzymaliśmy blisko... Nie jest lekko, ale na pewno będzie lepiej, jeśli pamięć o Nim nie zginie to będzie zawsze wokół Was :)

A i do tego j---ć polskie szpitale
  • Odpowiedz