Wpis z mikrobloga

Dodam, że moja różowa może być nieco przewrażliwiona na tym punkcie- kąpie się przed każdym przyjściem do mnie a nie pozwala się złapać, dotknąć za stopę (gdzie ma założone skarpetki), bo twierdzi, że jej stopy śmierdzą

@AnonimoweMirkoWyznania: Właściwie sam postawiłeś diagnozę. Jest przewrażliwiona. Ta historia z kremem tylko to potwierdza. To mało prawdopodobne, że zaraz po szorowaniu mydłem ktoś może śmierdzieć. No chyba, że ktoś myje się niedokładne, ale o
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jakaś przewrażliwiona, może ma nerwicę natręctw czy coś podobnego. Kup jakiś świeży produkt, rozpakuj dopiero w domu i wkręć jej, że śmierdzi. Jak powie, że zepsuty to ma coś z głową po prostu. Ja osobiście nie zadawałbym się z taką osobą, bo z tego co piszesz dbasz o higienę a tylko jej śmierdzisz. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: albo zwyczajnie masz grzybicę. Grzybica nie jest z brudu tylko np. możesz mieć za ciasną bieliznę, ze sztucznymi domieszkami, za ciasne spodnie, zbyt grube, za często się pocisz, albo mydło za mocno wysusza skórę w tych miejscach. Teraz średnio isc do lekarza, ale w aptece jest maść clotrimazolum, kosztuje z 5-6zl, poczytaj ulotkę i spróbuj jak chcesz. Mężczyźni często mogą nie mieć objawów grzybicy. No i myj się też
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: siłownia powiadasz. Pewnie masz dietę. Pewnie pijesz dużo wody. Pewnie chodzisz na jedynkę 10 razy dziennie. Pewnie zapach moczu jeden z gorszych od dużej ilości białka i witamin. Prawdopodobnie źle usuwasz resztki moczu po jedynce i później krople idą w gacie. Taka moja teoria.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Napisałeś o świeżej bieliźnie, ale nie wiadomo jak często pierzesz spodnie - to raz. Dwa, może nie jesteś kompatybilny biochemicznie dla swojej dziewczyny. Tak niestety czasami jest, niektórzy ludzie śmierdzą innym ludziom i to nie przez brak higieny.
  • Odpowiedz