Wpis z mikrobloga

https://youtu.be/ajK2m5UIyjM Witajcie wykopki! Mianowicie - była okazja w Carrefourze 0.7l Jim Beam za .. 4 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście musiałem to sprawdzić i okazja była ale się zmyła. Facet (kierownik sklepu Zakopianka w Krakowie) zaczął wybierać mi flaszki z wózka, był bez maski, zbliżał się na niebiezpieczną odległość. Mam na nagraniu (w dalszej części, nie potrafie edytować teraz, bo widać jego twarz...) ze jest bez maseczki i mówi „a myśli pan ze to przed czymś chroni?”. Hmm mnie może nie, ale moja babcie - tak! Co myślicie - walczyć o swoje ? A może skoro kierownik jest taki uczciwy to może i ja powinienem zgłosić to do stosownych instancji? (SANEPID). #koronawirus #alkohol #pepper #cebuladeals #promocje #sanepid #cebuladeals #cebula #oszukujo #krakow
  • 7
  • Odpowiedz
@malinoq: co mogło pójść nie tak ? Co do maseczki, oczywiście powinien ją mieć każdy z obsługi sklepu i tu nie ma wątpliwości.
Ale jakim dzbanem trzeba być, co trzeba mieć w sobie żeby wykorzystywać błąd systemu, bezczelnie śmiejąc się obsłudze sklepu w twarz?
Czy Ty zdajesz sobie sprawę że po takiej akcji, przynajmniej kasjerka Cię obsługująca straciła by pracę?
Oni mają obowiązek zareagować- jeżeli kasjer widzi 5 butelek whisky, i
  • Odpowiedz