Aktywne Wpisy

Kingside +312
Przegiołem co
źródło: temp_file8384586080289012772
Pobierz
elmathias +27
Mireczki mam do was pytanie, czy ja mam coś ze wzrokiem bo już sam nie wiem.....
Zakupiłem blachę na rąbek w jednej ze #szczecin hurtowni, mogłem to zrobić bezpośrednio u producenta ale stwierdziłem że jednak mam tą hurtownie na miejscu to zawsze lepiej przy zamówieniu pogadać, dopytać jeszcze o jakieś szczegóły itp. itd.
Zamówiłem 180 m2 blachy na rąbek o kolorze 7016, do tego zamówiłem jeszcze system ukrytej rynny również
Zakupiłem blachę na rąbek w jednej ze #szczecin hurtowni, mogłem to zrobić bezpośrednio u producenta ale stwierdziłem że jednak mam tą hurtownie na miejscu to zawsze lepiej przy zamówieniu pogadać, dopytać jeszcze o jakieś szczegóły itp. itd.
Zamówiłem 180 m2 blachy na rąbek o kolorze 7016, do tego zamówiłem jeszcze system ukrytej rynny również
źródło: IMG_7110
Pobierz

źródło: comment_1588885062lDwETzBArLDFuvc3j3Kius.jpg
Pobierzźródło: comment_158888515553pqBaCwKDG1LBHk4Ld9d9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To nie wpychaj go tak głęboko.
źródło: comment_15889247134tnygW4NFXqJTnM0CPgKl5.jpg
PobierzPluj na wszystkich dookoła, a potem dziw się na tagu przegryw czemu cię nikt nie lubi. ¯\_(ツ)_/¯
Czy wyrazajac opinie o watpliwej atrakcyjnosci calujacych sie facetow, to wedlug ciebie hejtowanie gejow? Dla mnie ten obraz jest obrzydliwy, gdzie widzisz plucie?
Dojrzała, nietoksyczna osoba zachowała by tę uwagę dla siebie.
Jak kogoś poznajesz to mówisz mu, że ma brzydki ryj? Przecież to tylko wyrażenie opinii.
Dojrzałość emocjonalna polega na tym, że potrafisz zachować dla siebie uwagi, które są niekonieczne i niczego
@PoczciwyChlop: nie wyrażasz opinii, wyrażasz gust, a wpieprzanie się ze swoim gustem tam, gdzie nikogo to nie interesuje, nie jest zbyt inteligentne, a na pewno jest niedojrzałe. A że nawet opinię, gdy ma być wyrażona w takiej formie i w takim stylu, lepiej zachować dla siebie, to już ładnie podsumował @CzajnikZniszczenia. (Mała uwaga: powstrzymywanie się od bycia wrednym potrafi być naprawdę satysfakcjonujące :P)