Aktywne Wpisy
Wellmen +120

vladi_putin +189
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz

źródło: comment_1588885062lDwETzBArLDFuvc3j3Kius.jpg
Pobierzźródło: comment_158888515553pqBaCwKDG1LBHk4Ld9d9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To nie wpychaj go tak głęboko.
źródło: comment_15889247134tnygW4NFXqJTnM0CPgKl5.jpg
PobierzPluj na wszystkich dookoła, a potem dziw się na tagu przegryw czemu cię nikt nie lubi. ¯\_(ツ)_/¯
Czy wyrazajac opinie o watpliwej atrakcyjnosci calujacych sie facetow, to wedlug ciebie hejtowanie gejow? Dla mnie ten obraz jest obrzydliwy, gdzie widzisz plucie?
@PoczciwyChlop: nie wyrażasz opinii, wyrażasz gust, a wpieprzanie się ze swoim gustem tam, gdzie nikogo to nie interesuje, nie jest zbyt inteligentne, a na pewno jest niedojrzałe. A że nawet opinię, gdy ma być wyrażona w takiej formie i w takim stylu, lepiej zachować dla siebie, to już ładnie podsumował @CzajnikZniszczenia. (Mała uwaga: powstrzymywanie się od bycia wrednym potrafi być naprawdę satysfakcjonujące :P)