Aktywne Wpisy

1X6D +276
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +29
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

#antykapitalizm #lewica #historia #neuropa
źródło: comment_1588661020RL8C5Jfm2p0YjqJKB86MWf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie może ktoś tego na pisowskie i szurowskiegrupy powklejac i wyłowić co lepsze komentarze?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wesoły taki
źródło: comment_1588666282xZs19vjpyfrCY4mA36Gz6a.jpg
Pobierz@BojWhucie: Co chwile ten przyglup rzucal takie pseudomądrości, szlachta już od czasów starożytnych czesto przekładała swoje dobro nad dobro tego co Mark okreslal "klasa nizsza", no ale to by do jego tezy z odbytu nie pasowalo. Generalnie jeden z najgorszych "filozofow" w dziejach, ktorego tezy mozna obalic po kilku sekundach w google czy po zdobyciu sredniego wyksztalcenia. Autor idiotyzmow takich jak
"Wyzysk polega nie na odbieraniu proletariuszowi pieniędzy, tylko czasu i przestrzeni."
wielki myśliciel, szanuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_15886677204nChG9lCsEgAm1HqLeRwPA.jpg
Pobierzźródło: comment_1588669201MkEZ7uZCymi7dXAnJm4KYD.jpg
Pobierz@Dziadkuje-zielonkem: Ponoć to jeden z masońskich znaków :)
Coś jak JS na słynnej foci fotoszopce sprzed 100 lat.
źródło: comment_1588672161S23HyQEkfJdW7lIZgFq6GT.jpg
Pobierz