Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +61
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +189
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
#antykapitalizm #lewica #historia #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie może ktoś tego na pisowskie i szurowskiegrupy powklejac i wyłowić co lepsze komentarze?
@Stefan_M: Przecież to wielki orędownik niepodległości Polski, jak my, doczytaj
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wesoły taki
@BojWhucie: Co chwile ten przyglup rzucal takie pseudomądrości, szlachta już od czasów starożytnych czesto przekładała swoje dobro nad dobro tego co Mark okreslal "klasa nizsza", no ale to by do jego tezy z odbytu nie pasowalo. Generalnie jeden z najgorszych "filozofow" w dziejach, ktorego tezy mozna obalic po kilku sekundach w google czy po zdobyciu sredniego wyksztalcenia. Autor idiotyzmow takich jak
"Wyzysk polega nie na odbieraniu proletariuszowi pieniędzy, tylko czasu i przestrzeni."
wielki myśliciel, szanuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym, on popierał krwawe rewolucje i przewroty. I to główna rzecz, która różniła go od tych, których nazywał "utopijnymi socjalistami". Jego poglądy - postulujące społeczeństwo bezklasowe, zniesienie podziału pracy i spojrzenie na historię i współczesność przez pryzmat walki klas - były równie utopijne, co poglądy Owena, Fouriera, Saint-Simona i Cabeta. Tylko
@Dziadkuje-zielonkem: Ponoć to jeden z masońskich znaków :)
Coś jak JS na słynnej foci fotoszopce sprzed 100 lat.