@ostiumUrethraeExternum: sorry, nie przeczytałem całego wątku i myślałem, że może masz jakoś zescrapowaną listę prezesów (używanie Google się nie liczy)
@ostiumUrethraeExternum: są, ale w formie nieuporządkowanej nie zliczysz automatycznie, ile mamy prezesów Jarosławów albo Mirosławów, a to mi chodziło i szukanie składu zarządu na stronie banku nijak się ma do tego
@ostiumUrethraeExternum: @rzwirq2032: aczkolwiek wiem, że takie zliczanie nie ma żadnego realnego zastosowania w każdym razie wystarczyło napisać wcześniej, że listy prezesów nie masz (bo o to było moje pytanie)
Starsi ludzie myślą, że muszą nosić maseczki za karę i tylko kurna kombinują jak tu ich nie nosić, a z innych osób, które się do tego stosują się śmieją że są posłuszni.
Na wykopie pełno ludzi "HEHE TRZYMAJS CIE ZS MORDE I SIEDZ W DOMU, WIRUSS NIE MA" albo "JEST MALO ZAKAZONYCH I ŚMIERCI TRZYMAJA NAS W DOMU TYLKO PO TO ABY (TU MILION
@Vasenka: xD ja poszukiwań nie robię myślę, że wszystko sobie wyjaśniłem z doświadczonym pracownikiem branży bankowej w sprawie istnienia spisu prezesów banków (tl;dr takowy nie istnieje)
@Vasenka: jakie to jest słabe, że ludzie prewencję przed rozprzestrzenianiem się epidemii postrzegają w kontekście rozgrywek partyjnych. No ale trzeba przyznać, że nasi politycy to jednak nieźli gracze skoro osiągnęli taki stan rzeczy.
@ghost18 Bez kitu, smutne. Tak nam się w każdy aspekt życia wpierdzielili swoimi propagandami i chorymi akcjami, że nic dziwnego, że z koronawirusa również zrobili temat stricte polityczny.
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
@ostiumUrethraeExternum
Kurde, chłopaki. Może jakoś wam pomóc szukać? Czekajcie, może sprawdzę ile dokładnie ma ta wieś ludności XD
Komentarz usunięty przez moderatora
i myślałem, że może masz jakoś zescrapowaną listę prezesów (używanie Google się nie liczy)
Komentarz usunięty przez moderatora
nie zliczysz automatycznie, ile mamy prezesów Jarosławów albo Mirosławów, a to mi chodziło
i szukanie składu zarządu na stronie banku nijak się ma do tego
w każdym razie wystarczyło napisać wcześniej, że listy prezesów nie masz (bo o to było moje pytanie)
źródło: comment_1588584654ruSZJ6abgeiCVfp5Fidxuy.jpg
Pobierz@Luka546: to się dotyczy wszystkich XD
Na wykopie pełno ludzi "HEHE TRZYMAJS CIE ZS MORDE I SIEDZ W DOMU, WIRUSS NIE MA" albo "JEST MALO ZAKAZONYCH I ŚMIERCI TRZYMAJA NAS W DOMU TYLKO PO TO ABY (TU MILION
myślę, że wszystko sobie wyjaśniłem z doświadczonym pracownikiem branży bankowej w sprawie istnienia spisu prezesów banków (tl;dr takowy nie istnieje)
(tak naprawdę to nie, bo jestem miękką strachliwą fają, ale na pewno bym sobie wyobraził jak to robię)
Komentarz usunięty przez autora