Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Starsi ludzie myślą, że muszą nosić maseczki za karę i tylko kurna kombinują jak tu ich nie nosić, a z innych osób, które się do tego stosują się śmieją że są posłuszni.

@Luka546: to się dotyczy wszystkich XD

Na wykopie pełno ludzi "HEHE TRZYMAJS CIE ZS MORDE I SIEDZ W DOMU, WIRUSS NIE MA" albo "JEST MALO ZAKAZONYCH I ŚMIERCI TRZYMAJA NAS W DOMU TYLKO PO TO ABY (TU MILION
  • Odpowiedz
@Vasenka: xD ja poszukiwań nie robię
myślę, że wszystko sobie wyjaśniłem z doświadczonym pracownikiem branży bankowej w sprawie istnienia spisu prezesów banków (tl;dr takowy nie istnieje)
  • Odpowiedz
@rzwirq2032: >masz może spis wszystkich burmistrzów i wójtów w Polsce?

Przecież to jest ogólnodostępna wiedza. XD Ty sobie żarty jakieś robisz tym pytaniem? Wchodzisz na BIP gminy i masz burmistrza/wójta
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Vasenka: jakie to jest słabe, że ludzie prewencję przed rozprzestrzenianiem się epidemii postrzegają w kontekście rozgrywek partyjnych. No ale trzeba przyznać, że nasi politycy to jednak nieźli gracze skoro osiągnęli taki stan rzeczy.
  • Odpowiedz
  • 1
@ghost18 Bez kitu, smutne. Tak nam się w każdy aspekt życia wpierdzielili swoimi propagandami i chorymi akcjami, że nic dziwnego, że z koronawirusa również zrobili temat stricte polityczny.
  • Odpowiedz