@Andi128 Ale ja piszę o mojej wsi. Przecież nie napisałam, że we wszystkich. Może po prostu w mojej rodzinnej wsi ludzie inne mają postrzeganie tego problemu i dlatego nie noszą. Nie mówię, że wszędzie jest tak samo, nie unoś się :/
@ostiumUrethraeExternum: ja wiem, że mogę wyszukać prezesa PKO BP ale w Polsce masz mnóstwo małych banków spółdzielczych, skąd wiesz, że jakiś prezes banku spółdzielczego nie ma na imię Jarosław?
ktorzy mieszkają we wsi 3tys mieszkańców to aż się czułam jak debil, bo jako jedyna mialam maseczkę
@Vasenka: dla odmiany jak ja byłem na majowce na wsi to aż się zdziwiłem ze tam starsi ludzie pomykali w maseczkach. Mlodzi to tak różnie. Ale ponoć to efekt mandatów bo polocja tam sie nie pierdzieli i trzaska mandaty.
@lucaseq ja widze pelno ludzi bez masek na chodnikach. O ile w sklepie to ma jakis sens to na zewnątrz jakos tego sensu nie widzę. Jakby to sie mialo tak roznosic na otwartym terenie to juz by wszyscy byli chorzy.
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
Komentarz usunięty przez moderatora
ale w Polsce masz mnóstwo małych banków spółdzielczych, skąd wiesz, że jakiś prezes banku spółdzielczego nie ma na imię Jarosław?
@Vasenka: dla odmiany jak ja byłem na majowce na wsi to aż się zdziwiłem ze tam starsi ludzie pomykali w maseczkach. Mlodzi to tak różnie. Ale ponoć to efekt mandatów bo polocja tam sie nie pierdzieli i trzaska mandaty.
zrobiłem jak mówiłeś i patrz
źródło: comment_1588583691Bubhsyf5kuuZONjhDQ9kVu.jpg
Pobierz