Aktywne Wpisy

yourgrandma +88
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +960
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Przymieram się do zakupu:
-biurka siedź/stój, budżet 2.5k, regulowane elektrycznie (może być sam stelaż bez blatu)
-fotela ergonomicznego, budżet 2.5k
Praca przy komputerze przez 8+ godzin. Moje wymiary to: 187 cm/ 80 kg. Wymiary biurka: ważne by głębokość była do 65-70 cm.
Z tego co zrobiłem krótki research to podobno najsensowniejszym wyborem jest flyingdesk, bo mają kolumny firmy LINAK, a u innych producentów nie wiadomo.
Z foteli zaś w tej kwocie najczęściej pojawia się Ergohuman, ale on jest polecany dla osób do średniego wzrostu, a sam mam 187 cm.
#biurko #pcmasterrace #meble #fotel #meblujzwykopem #biuro #stanowiskogracza #office #programowanie #informatyka
Co do biurek to ciężko z płytkimi, ja mam Elevodesk, daje radę. Polecam też ich za obsługę, bo przyszedł mi blat rozwalony, to wysłali nowy w 2 dni.
@zjadacz_wyjadacz, @k_m_x @Paczek_w_masle @h4nter @piotrow @khurghan @John117 -> Czy Ergohuman wg Was jest najsensowniejszym wyborem dla osób wysokich 185-187 cm wzrostu?
Z tej dwójki Xenon wydaje się lepszy dla osoby o moim wzroście (187cm here) - mam wsparcie na całych plecach i mogę swobodnie korzystać z zagłówka. Ma on trochę mniej regulacji niż Veris, przynajmniej w mojej wersji - Veris
to pewnie szybko się w nim zakochasz :D
https://massoni.pl/produkty/krzesla-biurowe/fuoco/
z tym że nie z siatki a z tapicerki, dla mnie wygodniejsze, i na razie jest super, a siedzę 12h+ dziennie, tylko musisz znaleźć salon blisko który będzie je miał
Co do biurka to odpuściłem temat, ale teraz powoli wraca, chyba postawie na stelaż z motiondesk +
@CastleBuilder: ergohuman ale mam marne 182cm wzrostu i już jest na styk. Nie ma też regulacji zagłówka na głębokość więc do niego nie dosięgam.
@meblujdom_pl czy mógłbyś coś podpowiedzieć w sprawie fotela dla osoby 187 cm?
Co do krzesła; mam Ergohuman Ergomax Elite, używam go od 2 lat i polecam (mam 198cm wzrostu). Jest przewiewne, siatka nie rozciąga się, podpiera plecy tak jak powinno. Jedyny minus to brak poziomej regulacji zagłówka.
Teraz nie mogę podnieść bo biurko stoi pod skosem
https://outlet.kinnarps.pl/3-fotele-obrotowe-i-krzesla?q=Stan%3A-Nowy
@CastleBuilder: mam 193cm, miła pani w sklepie powiedziała, że ErgoHuman nie jest dla wysokich, od razu jej nie uwierzyłem, ale jak posiedziałem chwilę to niestety okazało się, że miała rację... a szkoda, bo się napaliłem na ten fotel. Ostatecznie wziąłem fotel Viden z Nowego Stylu - gwarancja 5 lat door2door, świetny i funkcjonalny design, wiele wykończeń oraz