Wpis z mikrobloga

@BrakWolnegoLoginu: Może nie tyle co polskich lekarzy a by przekazać idee. Ja szczerze mówiąc zajebiście bym był zajarany gdyby HOT16 przedostałoby się na ameryczkę i np. różni traperzy z różnych szkół i stron nominowali by się, a za cel można by było obrać cokolwiek, co uznać można za warte zachodu. Jakieś problemy tam są na bank które mogli by wesprzeć inicjatywą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Np. Lil
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CrashBack: i nie miałem na myśli twórców bo na tym zarabiają tylko wykopków którzy się przejęli bo jakiś ćwierćinteligent nie wrzucił czegoś na czas bo ktoś go wyzwał do tego xD
imo solar trochę za bardzo się nakręcił na rozprzestrzenienie tego na usa i dalej na świat. Szczególnie z tym wypisywaniem ludzi na Instagramie jakiegoś rapera zza granicy "please help us spread hot16challange2 coś tam coś tam", trochę mnie krindżuwa złapała xD Jakby to było tak fajne, że miałoby się rozejść poza Polskę to by się rozeszło
@Peterov: Przecież to tylko świadczy o tym jak te łosie ewidentnie chciały sobie od początku zrobić "publicity stunt" z tej akcji, na dodatek obaj zrobili kawałki na pełnej prywacie, jeden o bonusie (w którego zupełną niewinność chyba żaden zdrowo myślący człowiek nie wierzy więc trzeba robić hucpę), a drugi o złamanym serduszku (chlip chlip).

tl;dr Chłopaczki chciały zrobić biznes na charytatywnej akcji, ale niestety polski "rap" każdy ma w głębokim poważaniu.