Wpis z mikrobloga

@GroznyMorswin: Jakie to prawdziwe, zawsze z zazdrością pomieszaną z niedowierzaniem patrzyłem, jak dziewczyny w szkole z niektórymi witały się i żegnały uściśnięciem się a nawet buziakiem w policzek, a ze mną... nie witały się xD
Do mnie większość odzywała się tylko aby spisać zadanie, a nawet wtedy czuć było ogromny dystans i dyskomfort w ich głosie i sposobie rozmowy.

Na roaming rzecz jasna nie miałem co liczyć
( ͡°
  • Odpowiedz
@revente: Ja to zawsze cichy, nieśmiały i zmulony chłopaczek byłem, gdzie ja tam mogłem liczyć na dobry kontakt z dynamicznymi dziewczynami preferującymi towarzystwo ekstrawertywnych i nieźle ustawionych towarzysko chłopaków. A to głównie z takim typem dziewczyn stykałem się w czasach szkolnych
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
@Kozikiewicz: @ostiumUrethraeExternum: ej ale pomijając agresywny sposób wypowiedzi @ostiumUrethraeExternum to przecież on ma rację. Niby dlaczego ktokolwiek miałby jakkolwiek pozytywnie reagować na jakiegoś obcego, niemego randoma spod ściany, który tylko czasem dziwnie się patrzy? Dlaczego ktokolwiek miałby być zainteresowany włożeniem energii w nawiązanie relacji z takim creepem, który się sam nigdy nie odezwie, nie wykaże żadnej inicjatywy? No i to oczywiście jest niesprawiedliwe, że ktoś jest nieśmiały
  • Odpowiedz
@poprostuzyj: pomijając agresywny jego styl wypowiedzi obliczony na słabą prowokacje, to yy chyba nie bardzo rozumiesz o czym mówiłem. Przecież ja doskonale wiedziałem, że to są ludzie, z którymi się nie dogadam i mam z którymi mam tyle wspólnego co nic, więc nawet nie miałem parcia, żeby się z nimi kolegować. A ty mi tu wmawiasz, że niby mam pretensje, że oni nie chcieli do mnie zagadywać czy coś. To
  • Odpowiedz