Dzień 7/7 i mógłbym sobie zwalić, ale nie mam ochoty, w sensie nie czuję potrzeby. Jedynie z nudów i by sobie zrobić przyjemność, ale równie dobrze mógłbym sobie pomasować udo xD
Lecę dalej i czekam na tę magię. Świeżo po zwaleniu przez około 3 dni mam turbo ciśnienie na dalsze ruchanie, hunting tzipek, a im dłużej nic, tym bardziej emerytem się robię. Wczoraj normalnie miałem okazję na ruchanie, a mnie nawet nie ciągnęło do tego (laska normalnie kładła mi głowę na udach i perfidnie dusiła mi tyłem głowy #!$%@?).
Jedyne co czuje to senność, zmęczenie, brak motywacji i kijowo śpię.
#bmw #wypadek Ten 17 letni Sebek co podpuszczał Karynę do jazdy 250 po krajówce i potem zginął jak tępa tzipa wpadła w poślizg, to się okazuje, że córkę miał od dwóch miesięcy xD Wzorowy ojciec, spędzający wieczory na zapi3rdalaniu samochodem z naj3banymi znajomymi ( ͡°͜ʖ͡°)
nsfw
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzień 7/7 i mógłbym sobie zwalić, ale nie mam ochoty, w sensie nie czuję potrzeby. Jedynie z nudów i by sobie zrobić przyjemność, ale równie dobrze mógłbym sobie pomasować udo xD
Lecę dalej i czekam na tę magię. Świeżo po zwaleniu przez około 3 dni mam turbo ciśnienie na dalsze ruchanie, hunting tzipek, a im dłużej nic, tym bardziej emerytem się robię. Wczoraj normalnie miałem okazję na ruchanie, a mnie nawet nie ciągnęło do tego (laska normalnie kładła mi głowę na udach i perfidnie dusiła mi tyłem głowy #!$%@?).
Jedyne co czuje to senność, zmęczenie, brak motywacji i kijowo śpię.
Lecimy dalej i zmieniam cel na 14 dni.
@NosParysa: czej nie rozumiem