Wpis z mikrobloga

@pekak: mam takiego znajomego co najpierw dzwonił że on zna kogoś wysoko postawionego i 100% murowana informacja że za 72 godziny robią totalne zamknięcie miast xD jak to nie wypaliło to dzwonił i kazał natychmiast wybierać pieniądze z banku to on z dobrego źródła wie że zaraz banki zablokują wszystkie pieniądze i zostaniemy z niczym. #!$%@? mitoman, powtarza te brednie, wierzy w nie, a jak się nie sprawdzają to nawet okiem
Smiechy chichy, ale są domniemania, że takie działania to celowa dezinformacja społeczeństwa np służb rosyjskich

@Sputniko: foliarzem nie jestem, ALE też uważam, że obce wywiady mogą to rozsiewać, tak samo jak panika dotycząca mandatów od policji, ktorzy mieli rzekomo karac wszystkich i za wszystko, a ja nie znam nikogo kto znalby kogokolwiek kto dostal mandat
@pekak: Pamiętam, że na wykopie wypowiadali się ludzie pracujący w magazynach zaopatrujących sklepy i ostrzegali, żeby przygotować się na wielodniowe pustki na półkach sklepowych.
@pekak: taa, jeden znajomy do mnie dzwonił w piątek wieczorem i był dosłownie POSRANY, a jak mu powiedziałem, że 'hehe no zobaczymy' to się kłócił ze mną. miał po coś do mnie przyjechać i od tego czasu się nie odzywał, chyba mu głupio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pekak: ja dwa miesiące temu dostałem tajne informacje od kolegi z pracy, który dostałe je od swojego znajomego dowódcy straży który z koleji dostał je od generała elitarnego oddziału komando-szambonurków jeszcze zanim w ogóle był jakikolwiek przypadek vajrusa w polsce, że mają wprowadzać stan wojenny, wojsko będzie stało na ulicach i będzie pilnować kto wychodzi z domu i w jakim celu, jprdl xd
@pekak: #!$%@? pamiętam. Po południu w piątek w robocie mi mówili, żebym nie jechał na weekend do rodziców bo mogę nie mieć jak wrócić XD jeszcze w pamięć mi zapadł jeden wykopek który w tym czasie pisał, że pewne info bo ma z 3 niezależnych źródeł z tym jedno bardzo legitne XD
@stojam_obok: tak #!$%@? bo debile wykupili go więcej niż sklepy miały w planach w zaopatrzeniu, nie zauważyłeś tego, że przy następnej dostawie były pełne półki jakby nigdy nic?
a ja nie znam nikogo kto znalby kogokolwiek kto dostal mandat

@kfiatek_na_parapecie: mój kumpel dostał za brak maseczki, ale stali we dwóch z ziomkiem przed pracą na papierosie i dostali jeden na 50 zł, żadnego zgłoszenia do sanepidu