Aktywne Wpisy
schwarzstork +22
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +87
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

#modameska
Chodzimy razem z niebieskim w ciuchach bez nadruków a o te trudno bo linie basic z sieciówek są średniej jakości. Najlepsza jest zara ale ma jedna wadę ze te tshirty po praniu robią się nieco krótkie ale mój niebieski jest bardzo wysoki może dlatego.
Nie mniej polecam właśnie zara i miler bo oblecielismy już pewnie większość sklepów i odradzam zalando, markowe gowno nie ma się nijak
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@HaloHet: tego nie kupuj, miller kiedyś był dobry, teraz to masówka i jest łasy na kase. To jest tragedia a nie ciuch XDD, to już lepiej massimo dutti.
A później hurtowo po 5 jak się sprawdza.
polecasz te koszulki Millera?
Twój post króluje pod wyszukaniem hasła dobre jakościowo t-shirty