Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +104
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +357
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
Nieświadomy chłopak zwrócił uwagę madkom że dziecko 8lvl i wyżej samo w domu posiedzieć nie może... I co? I został zwyzywany od debili XDD maski to jednak mają nasrane we łbie XD Druga część w komentarzu
Pozdrawiam
@HetmanPolnyKoronny przy nowej instalacji nic mu się nie stanie
@Gallg: masz na myśli gniazdka z zabezpieczeniem? W sumie nie powinno, ale to tylko przykład, odpowiadałbyś karnie za każdy wypadek kiedy dziecko nie było pod niczyją opieką.
@Klepajro: ja też i nie widzę związku między nie zgubieniem #!$%@? kluczy i otwarciem drzwi, a siedzeniem 9h w domu. Mnie by na pewno coś #!$%@?ło w tym wieku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uważam że np
9-10 letnie dziecko
@Antorus: eeee ja do dzisiaj tego nie potrafię xD
Komentarz usunięty przez autora
@Nynek:
@Banek5000:
Możecie łaskawie wytłumaczyć mi, co to za prawo? Zacytować jakikolwiek przepis, w którym mowa jest o
@RandomowyMirek: a no to spoko już nie ma problemu. Przynajmniej jak mi się coś stanie to wtedy można wziąć opiekę. Przy okazji ile takie dziecko ma samo w domu siedzieć? Bo będzie już ponad miesiąc. Do tego samo pewnie ma się uczyć i samemu sobie obiad podgrzać, herbatę
@Banek5000:
Tutaj pełna zgoda. W obecnej sytuacji, zostawanie samemu dzień w dzień codziennie, przez kilka miesięcy, w dodatku bez możliwości wychodzenia, nie wydaje mi się ani rozsądne, ani zdrowe.
Odnoszę się tylko do tej magicznej granicy 13 lat, przed którą