Wpis z mikrobloga

@wladcakabanosow: Nie mam nic do kotów, ale wkurza mnie że prawie każdy kociarz znajomy musi mi spamować zdjęciami swoich kotów. Oooo patrz jak słodko leży, ooo patrz jak kupe robi. I jeszcze swojego kota na profilowym ma xD Oczywiście nie generalizuje, na pewno są też normalni właściciele kotów. Ale nie wiem, ziom... wali mnie twój kot xD jak chcę obejrzeć fajne kotki to oglądam #pierdzepokotach xd
  • Odpowiedz
@wladcakabanosow: Ja od kotów wymagam uroczości, mruczenia i żeby dawały się głaskać. To są zwierzęta, nie muszą mnie rozumieć. Od rozumienia mam partnera i przyjaciół. Jeśli wymagasz od zwierzaka zrozumienia i empatii to chyba masz coś z banią nie tak. Polecam częściej wychodzić do ludzi.
  • Odpowiedz
kot poluje na myszy i domkach jednorodzinnych, zwłaszcza na wsiach jest przydatny (jeśli śpi na dworze i nie jest wykastrowany) :)

@juma777: no racja, na wsiach mieszkają debile, którzy wypuszczają koty. koty zabijają głównie ptaki, są szkodnikami w naszym ekosystemie. a niekastrowanie kotów to szczyt s----------a umysłowego
  • Odpowiedz